“Jeg var træt af ikke-fakturerbare timer”

Portlr er en digital platform til timeregistrering og opgavehåndtering og henvender sig til alle, der arbejder med opgaver og projekter. Omfanget af opgaverne og projekterne er underordnet. Det er altså ligemeget, om det typisk er 1000 timers projekter eller opgaver på ned til 15 minutter. Portlr er til jer, der er træt af ikke fakturerbare timer. Træt af ikke at kunne gennemskue tidsregistreringerne. Og træt af at faktureringen af jeres kunder altid ender med at tage flere dage, hvis ikke op til en uge.

Portlr er oprindeligt udviklet af IT-konsulenthuset Blue Dock, der i mange år havde forsøgt flere forskellige platforme til både timeregistrering og opgavehåndtering. Ingen af platformene havde fungeret optimalt, ej heller efter at have forsøgt at integrere systemerne til en omkostning, der ville tage år at tjene sig selv hjem. Derfor udviklede de deres eget system til timeregistrering, opgavehåndtering og projektstyring – Portlr

“Da vi nu har styr på vores estimater, opgavegodkendelser og reduceret vores administrative omkostninger, tør vi altid give en fast pris på både projekter og opgaver, hvilket har resulteret i et langt bedre samarbejde med vores kunder, men også bedre økonomi år for år hos Blue Dock.”

Kom let og hurtigt igang

Ovenstående er dog nemmere sagt en gjort, så derfor kan du selvfølgelig prøve Portlr gratis. Vi har endnu ikke oplevet nogen nye kunder, som ikke har haft samme succes med programmet, som vi har.

Kontakt Jesper direkte på jbl@portlr.dk og få 3 måneders gratis licens for alle medarbejdere. Vi hjælper jer selvfølgelig i gang med Portlr, så platformen passer til jeres processer og er integreret med jeres økonomisystem.

Har I et eksisterende timeregistrerings- og opgavesystem, flytter vi også indholdet her gratis.