Just Train Fitness – Sundhed og Fitness i øjenhøjde

Introduktion til JTF

Just Train Fitness er startet af den dynamiske duo Marcus Møberg og Andreas Ladegaard. Det hele startede som en youtube-kanal, hvor drengene var meget aktive. På kanalen lagde de motiverende, inspirerende, trænings og diverse andre videoer op, for verden at se. Her igennem prøvede de at lære fra sig og inspirere andre til en sundere livsstil, og man kunne følge dem igennem deres progression. Efter at have været rettet internationalt igennem noget tid, er Just Train Fitness nu meget mere målrettet mod den danske befolkning. Derudover er videoerne i højere grad blevet skiftet ud, med blog indlæg i form af artikler.

Hvad står Just Train Fitness for

Hos Just Train Fitness handler det ikke, om hvilken slags træning man laver, så længe man laver noget. Bloggens fokus ligger på sundhed og fitness, men bygger på den generelle ånd, at der ikke bør være nogen undskyldning for ikke at træne. Just Train Fitness prøver at skære fitness og kost ind til benet, så det er nemt at forstå. Bloggen opfordrer læserne til at træne og spise klogt, og prøver samtidig at definere hvordan man gør det klogest. Træningsprogrammer og slankekurer behøver næsten aldrig at være indviklet, og JTF prøver at vise den enkle og kloge vej til en flottere krop og et sundere liv.

Hvad kan man læse

Just Train Fitness bloggens artikler omhandler mange emner, store som små. Artiklerne henvender sig både til drenge og piger, og er altid udarbejdet med kvalitet for øje. Just Train Fitness teamet prøver at formulere viden i en øjenhøjde, hvor alle kan være med. Så du kan blive kloggere og samtidigt få et grin eller to og et smil på læben. Du kan bl.a. få råd til hvordan du bliver en bedre spotter. Få motivation til at tage din egen træning videre, eller læse hvor du evt. kan finde motivation. Tips til hvordan du forbedre din teknik i en øvelse. Eller blive klogere på områder indenfor kost og træning, du enten ikke vidste noget om, eller var usikker på. Just Train Fitness prøver at give dig det hele.

Så hvis du enten er helt ny indenfor fitness, eller er mere rutineret, vil justtrainfitness.com altid have noget for dig. Drengene har tilsammen en stor portion viden og erfaring bag sig, og de holder sig hele tiden opdateret med alt hvad der rykker på sig indenfor branchen. Dette er bloggen for dig der ønsker at leve et sundere og stærkere liv, med overskud til hverdagens udfordringer.