Kano og kajak på smukkeste Gudenåen

Lanoud

En enestående mulighed for at opleve Silkeborg Søerne og Gudenåen på tætteste hold.

Ved den mest centrale placering på Gudenåen, finder du os i hjertet af Silkeborg, lige på havnen, hvorfra størstedelen af vores kanoudlejning og kajakudlejning foregår. Det er også her du altid kan møde os og få en snak om hvilke oplevelser du ønsker vi skal hjælpe dig med. Du har desuden mulighed for at starte din tur fra mange forskellige steder langs Gudenåen, blandt andet fra Tørring, hvorfra du kan sejle den ekstremt populære Sydtur.

 

Kajakudlejning

Hos Silkeborg Kanocenter har du blandt andet mulighed for at leje kajakker, havkajakker og toerkajakker. Der udlejes både på timebasis og også over flere dage, så du har mulighed for at tilpasse din næste kajaktur på Gudenåen helt efter hvor meget tid du har til rådighed og hvor langt du ønsker at komme omkring. Silkeborg Kanocenter har mange års erfaring inden for kajakudlejning, og har fokus på kvalitet og høj service, for at sikre at du får den bedst mulige oplevelse, når du vælger at benytte vores kajakudlejning.

Kanoudlejning

Vi tilbyder også kanoudlejning, hvor vi også er blandt de bedst etablerede, mest erfarne og dygtigste indenfor kanoudlejning på hele Gudenåen, Silkeborg Søerne – ja faktisk i hele Midtjylland. Vores enormt høje serviceniveau og vores knap 20 års erfaring gør, at vi med vores professionelle rådgivning, udstyr i høj kvalitet og naturligvis også med sikkerheden i top, gør at vi kan give jer den absolut bedste kanotur på Gudenåen.

Alt i udstyr

Vi er leveringsdygtige i alt det udstyr du har brug for, for at få en helt perfekt kajaktur eller kanotur på Gudenåen og Silkeborg Søerne. Du kan leje lige præcis det udstyr du mangler, som f.eks. dry bags, som sikrer at dine ting forbliver tørre i din kano eller kajak, under din tur. Vi har blandt andet også fiskenet, som alle børn elsker at have med ud på Silkeborg Søerne. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om både vores kanoer, kajakker, vores udstyr og alt andet du har brug for, for at få en helt perfekt sejltur på Gudenåen og Silkeborg Søerne.

For hele familien

Uanset om det er dig alene, et par venner eller veninder – eller om det er hele familien, har vi uendelige muligheder for dig/jer. Vi har udstyr i alle størrelser, så uanset om du er stor eller lille, kan vi give dig en helt fantastisk tur hvis du vælger at leje din kano eller kajak hos Silkeborg Kanocenter. Vi har flere forskellige færdigpakkede ture, som har fokus på børnefamilier og på at give alle i familien, uanset alder, en skøn oplevelse i hjertet af Danmark, i Midtjylland på Gudenåen og Silkeborg Søerne.

Læs mere om Kanoudlejning og Kajakudlejning hos Silkeborg Kanocenter