Køb en powerbank og spar dig fra kedelige timer

Du har den med dig overalt, på arbejdet, ved frokost og før du skal sove(måske med på toilettet). Telefonen er en enhed, de fleste ikke kan leve uden. Men pludselig kigger du på mobilen og den er løbet tør for strøm, en sur oplevelse for alle, men den oplevelse kan blive endnu værre, hvis du ikke har adgang til strøm i nærheden. Her er det powerbanken kommer ind i billedet, med en fuld opladet powerbank, er din mobil i sikkerhed.

Med powerbanken kan du med ro i sindet tage på turer, uden at skulle bekymre sig om at mobilen går død for strøm. Den er især perfekt til ture, hvor der er stor behov for mobilen, men ingen tilgængelig for at få opladet sin mobil. Vi har både powerbanks der kan oplade din mobil 1 gang, men også de mere luksus super-powerbanks, som kan oplade din mobil hele 4 gange, altså 400%. Teamet bag OnkelBillig.dk er især glade for vores cirkel powerbank, der kan oplade vores iPhone’s mellem 100-120%. Vores cirkel batteribank har den perfekte størrelse, så man kan have den i lommen eller i tasken. Samtidig har den også en god kapacitet, i forhold til hvad den kan levere af strøm.

Men hvis du er typen som har behov for lidt mere end bare en fuld opladning, så tror jeg vi skal have et kig på vores super-powerbanks. Med sådan en krabat, kan du oplade din iPhone, mobil eller tablet hele 4 gange. Dens udseende har et lækkert stilrent læder look, samt en sølv kant som sætter prikken over i’et. Prisen på vores super-powerbank er kun 349 kroner, men vi har også nogle i den mere billige ende, hvis budgettet siger noget andet.

 

Du kan finde disse transportable mini batteribanke i mange forskellige størrelser og ydelser. Det kan være lidt af en jungle at finde den rigtige powerbank, som passer til ens behov. Hos OnkelBillig.dk har vi holdt udvalget kort og konkret, så du nemt kan skabe et overblik. Priserne har vi også presset i bund, så du kan gøre en god handel. Fin din batteribank her.

Når du bestiller hos OnkelBillig.dk, kan du forvente at modtage pakken indenfor 1-3 hverdage. Du behøver ikke engang at være hjemme, når pakken ankommer, den ender nemlig i din postkasse. Hvis det skulle gå noget galt, så kan du altid hive fat i os på info@onkelbillig.dk, vi vil svare så hurtigt som muligt.

Så det er bare med at få investeret i den powerbank, som passer til dit behov og spar dig fra kedelige oplevelser.