Kraftig pige: Det er blevet en fornøjelse at købe tøj i løbet af de seneste år

Før i tiden var det virkelig ikke sjovt, når jeg skulle ud og handle tøj. Det var det ikke, fordi jeg er en stor pige. Ofte oplevede jeg nedladende kommentarer og blikke fra ekspedienterne, samt at de ikke havde tøjet i min størrelse. Det var meget ydmygende. I dag er det heldigvis anderledes. Der er nemlig kommet adskillige webshops og shops med øje for mig.

Ikke alle mennesker er modeltynde og lækre som Heidi Klum. Det må jeg om nogen erkende. Hele mit liv har jeg faktisk kæmpet med vægten. Det er stensikkert noget genetisk, for det er faktisk samtlige mennesker i min familie, der døjer med vægtbesvær.

Jeg har mange gange forsøgt at tabe mig, og det er da også lykkedes for mig enkelte gang. Skal jeg tabe mig, kræver det dog, at jeg lever ekstremt sundt og dyrker voldsomt meget motion.

De får gange, jeg har tabt mig, har jeg dog relativt hurtigt taget de tabte kilo på igen. Det skyldes, at jeg blot skal tænke på en flødeskumskage for at komme mig. Vildt frustrerende!

Førhen påvirkede det mig rigtig meget, at jeg var stor. I dag har jeg mere eller mindre affundet mig med det. Jeg kan dog se tilbage på et liv med adskillige nedture og udfordringer grundet min vægt.

Mobbet meget som barn

Jeg blev mobbet rigtig meget i folkeskolen på grund af min vægt. Det blev bedre i gymnasiet, men det hændte stadigvæk, at jeg fik grimme kommentarer.

Det har aldrig været sjovt at være stor, og det blev bestemt ikke sjovere af, at ens i forvejen skrøbelige selvværd blev penetreret af adskillige hadske kommentarer.

Jeg kommer heldigvis fra et hjem med masser af kærlighed og støtte, så jeg har aldrig følt mig synderligt alene, og når jeg har været ked af det, har der altid været nogle til at trøste mig.

Så mange pinlige oplevelser

Rigtig mange af mine kønsfæller har altid elsket at shoppe tøj. Faktisk har det for mange af dem altid været yndlingsbeskæftigelsen. Uanset hvor trist og surt livet har været, har det at shoppe altid kunnet få dem i godt humør.

Sådan har det på ingen måde været for mig. Faktisk hadede jeg i mange år at shoppe, og det skyldes uden tvivl de mange pinlige og ubehagelige oplevelser, jeg har haft i forbindelse med at shoppe.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange en ekspedient nedladende har givet mig elevatorblikket, hvorefter vedkommende har sagt: “Jeg tvivler meget på, at vi har den i din størrelse,” når jeg har henvendt mig for at få hjælp.

Nu er det dog blevet fedt at shoppe

Ubehagelige shoppeture hører heldigvis fortiden til. Der er nemlig kommet en række fantastiske forretninger, der henvender sig til typer som mig, altså store piger. Forretninger, der har lækkert og smart tøj til os med lidt for meget på sidebenene. Forretninger, hvor der ikke bliver kigget skævt til en, og hvor personalet er så søde og hjælpsomme.

Jeg er p.t. yderst begejstret for webshoppen Curvii.dk, hvor jeg stort set handler alt mit tøj. Så sent som i går købte jeg en lækker Qneel-trøje, og nu går jeg bare og venter på at modtage den! Planen er, at jeg skal have den på til fest i weekenden, så jeg håber meget, at størrelsen er den rette, og at den ligner sig selv på billederne!