Hvad er det kvinder kan lide bedst?

Jeg har nu prøvet at se om jeg kan finde ud af hvad kvinder kan lide bedst. Er det vibrator eller dildo? Det er meget svært at finde ud af. Som det ser ud er det lidt som om det er næsten lige meget. Nogle kan lide dildoer mere ned at bruge vibrator. Andre har det lige på den anden måde at det er vibrator og ikke dildoer.

Så nu vil jeg bare gerne høre hvad det er i siger? Jeg vil ikke lige høre om i bruger dildo er vibrator, det er som sagt mere at jeg undersøger hvad der er favorit under kvinderne.

Jeg gentager jeg vil ikke høre hvad i bruger det er nok med at i siger noget med at det er nok vibrator eller dilo. Men i er velkommen til at komme med jeres holdning til det. Jeg vil med glæde læse hvorfor det er at i har den favorit eller ikke kan lide den anden.

Jeg ved så meget at min kæreste er mere til vibrator fordi hun så kommer nemmere og hurtigere når hun gør det selv. Jeg ved dog også at der er nogle der ikke kan komme uden de har noget op i sig. Men der er vi igen ved sagen, at folk og i dette tilfælde kvinder er forskelligt.