Lej et telt til festen

Når du skal holde en stor fest, er det ofte en skøn ting at holde festen i et telt ude i haven. Der er et stort udvalg af firmaer som arbejder med udlejning af telte og de kommer i alverdens former og størrelser så man altid kan finde noget der passer til plads og form. Mange af udlejningsteltene kan sættes sammen på kryds og tværs så du udnytter pladsen optimalt. Hvis du har plads til det, så sørg for at have god plads – lej evt. et telt til at stille buffeten i – det giver god luft og virker mere ekslusivt. På samme måde, kan det nogle gange være en fordel med et lille dansegulv. Nogle  vælger at holde festen i flere mindre havepavilloner – det giver da også en hyggelig stemning i det enkelte telt og man kan vandre imellem de små selskaber. Dog bliver det små hyggelige selskaber og det bliver mere besværligt at arrangere taler, sange o.lign. … men hyggeligt er det.

De rektangulære udlejningstelte er de mest praktiske i langt de fleste tilfælde. Her kan pladsen udnyttes optimalt og man kan bygge dem sammen – alle dem man har brug for. Til større selskaber vil disse oftest være at foretrække. Mange vælger de rektangulære telte med en opdækning med runde borde. Det giver et rigtigt hyggeligt miljø.. lidt á la de runde havepavilloner med små selskaber, blot hvor alle de små selskaber sidder i samme rum og kan høre taler, sange osv. Den eneste bagdel ved denne form, er at den er pladskrævende. Der kan dækkes op til væsentlig færre gæster på en given mængde plads i forhold til de “normale” langborde. Men ved langbordene bliver pladsen desværre ofte lidt trang, så sørg alligevel for at dine gæster har rigeligt med plads ved ikke at udnytte ALT pladsen – der skal være lidt luft omkring bordene for at gæsterne føler sig rigtigt godt tilpas.

Når du skal til at dække bordene op, kan du finde en overflod af inspiration på nettet. Nogle festudlejere har endda opstillet borde og dækket op, så man kan få en fornemmelse af, hvordan det kan se ud. Sådan en butik kan du f.eks. finde hos Bord Dæk Dig i Vallensbæk. Deres forretning er delt op i to dele – et lager, hvor man kan hente alt som man normalt finder ved en velassorteret festudlejning – og en festbutik, hvor man kan finde inspiration samt købe alle de nipsting, som man skal bruge. Det kan f.eks. være stearinlys, servietter og bordkort.
Vi ønsker dig held og lykke med festen.