Lyoness Shoppingguide er succesfuldt startet i Østrig

Siden februar 2013 har shopping været endnu sjovere! Med Shopping guiden har Lyoness International Shopping Community skabt et markedsførings værktøj, der glæder deres medlemmer hver måned med fantastiske tilbud. Det indeholder adskillige attraktive tilbud fra Loyalitetspartnere såsom kika, bauMax, Leiner, Zielpunkt, Schirnhofer og Nordsee, som medlemmer kan drage fordel af, når de shopper direkte hos Loyalitetspartnerne. Der bliver også sørget for Online Shoppers. Hver udgave helliger sig til at lægge særlig vægt på, hvad der er relevant for den nuværende sæson. Lyoness medlemmer nyder godt af dobbelte fordele fordi, at de udover at modtage særlige tilbud fra Loyalitetspartnere på op til 50% af prisen, så får de også penge tilbage ved hvert køb (Cashback) på 1-2% af købsbeløbet.

Special Service

Udover tilbuddene fra de største  Loyalitetspartnere, så har hver eneste Shoppingguide også et kort over alle SME-Loyalitetspartnere, som ligger lokalt i forhold til medlemmernes bopæl.  Dette såkaldte Geomap gør det muligt at skabe et personligt kort for hver enkelt modtager. Udover at være den eneste service af sin type i Østrig, så giver den også shoppere et klart overblik over deres muligheder for at shoppe fornuftigt.

Jubilæumsudgave

Til Lyoness’ 10 års jubilæum var der en special jubilæumsudgave i juli 2013 med mange tilbud: -10%, 10 Euro tilbud og Værdikuponer, som gav medlemmer endnu mere shopping sjov.   Shoppingguiden viser sig at være en stor succes, og er værdsat af shoppere og Loyalitetspartnere. Den løbende indsats for at videre udvikle Shoppingguiden er en af hovedårsagerne til dens succes indtil videre.