Modelbranchen

Modelbranchen har fået et nyt skud på stammen. Swan Models er navnet på det nye modelbureau. Virksomhedens hjemmeside kan ses på følgende link: http://www.swanmodels.dk/

Bureauet har til mål at ændre på måden man driver et modelbureau på i dag. Swan Models skal repræsentere et helt nyt marked og en helt ny måde at drive modelbureau på. Dette gøres ved at ændre modellernes indflydelse. Før blev de behandlet som et materielt handels produkt. Dette skal nu laves om ved at give modellen en større indflydelse og fremvise en større gennemsigtighed mellem bureau og kunde. Modellen skal fungere som et selvtænkende individ med egne inputs og i position til at give forbedrende feedback til både kunde og bureau.

Derudover har Swan Models, som det eneste bureau i branchen valgt at have synlige vejledende priser på sine modeller, hvilket bryder en kæmpe barriere mellem kunden og bureauet.

Kunderne/nye kunder i branchen har en idé om at det er rigtig dyrt at booke modeller og at det sjældent kan besvare sig. Dette afholder tit og ofte kunder i at tage kontakt til bureauerne, netop fordi de allerede før kontakt har en idé om at de alligevel ikke har råd. Ved Swan Models behøver man således ikke gætte og dermed afskrække sig selv inden en kontakt er opstået. Man ved allerede fra start af, hvad ens forespørgsel nogenlunde kommer til at koste. Hvilket også giver en administrativ tidsbesparelse som både kommer kunden og bureauet tilgode.

Swan Models havde sin start tilbage i 2012, oktober måned. Men åbnede først for offentligheden ved nytårsskiftet til 2013.
Bureauet oplever en god vækst med stigende antal kunder og ligeledes flere og flere ansøgere. Men har man en drøm om at blive model, så skal man endelig ikke holde sig tilbage. Modelbureauet er altid på udkig efter nye ansigter og ansøgninger kan ske gennem følgende link: http://www.swanmodels.dk/#!become-a-model/chv

Skulle man derimod være kunde, så kan kontakten bl.a. skabes gennem dette link: http://www.swanmodels.dk/#!contact/c2q4
Derudover er Swan Models også repræsenteret på facebook, hvor det også er muligt at kontakte dem.