Ny hjemmeside – vejen til flere besøgende og mere salg

Skal du have en ny hjemmeside, eller måske bare opdateret den gamle?

De fleste, der skal have en ny hjemmeside, ved ikke helt, men har en ide om hvordan den skal se ud og hvad den skal kunne.
Men forhold såsom sikkerhed og brugervenlighed, er som oftest ikke noget, de fleste har tænkt over, eller har viden om, hvordan de skal gribe an.

Disse ting, skal der være styr på, ellers kan det komme til at koste dyrt senere hen.
Sikkerheden skal i dag være fuldstændig tjek på, da forskellige ondsindede personer, prøver at få adgang til diverse hjemmesider, for at kunne misbruge dem på den ene eller anden måde.

Derfor er det helt essentielt at sikkerheden på en ny hjemmeside er på plads, så man trygt og roligt kan bruge den til det, der er dens formål. Og af denne årsag skal man helst ikke benytte sig at forskellige gratis løsninger til at lave en ny hjemmeside, da sikkerheden på disse som regel er ganske mangelfuld.

Hvad angår brugervenlighed er dette også et yderst vigtigt forhold at have fokus på, da det et godt brugervenligt design, kan gøre at den besøgende bliver på siden i længere tid og ikke klikker sig væk igen efter 5 sekunder, fordi de ikke kan overskue siden, eller finde det, de ledte efter. Dette kan komme én til at koste dyrt, da man jo på denne måde går glip af en masse potentielle kunder.

Når man får sig en ny hjemmeside, er det altså super vigtigt at man også sørger for at den er så brugervenlig som muligt.

Nordlys Marketing har stor erfaring med at designe en ny hjemmeside og få den til at spille på alle de nævnte parametre.
Det gør vi naturligvis i sparring med dig, hvor vi lytter til dine specifikke ønsker og behov til, hvordan du gerne vil have at din ny hjemmesides look & feel skal have, og hvilken funktionalitet, den skal have.

Nordlys Marketing er eksperter i CMS’et WordPress, som vi har lavet masser af effektive og flotte hjemmesider og webshops i.
WordPress er et “hjemmeside program”, som er meget brugervenligt at have med at gøre, og én af fordelene ved WordPress er at man kan installere diverse såkaldte “plug ins”, som man kan bruge til at opnå lige præcis den funktionalitet på sin hjemmeside, som man gerne vil have. Derfor kan vi nemt og hurtigt få lavet en ny hjemmeside til dig, som lever op til de krav og behov, du måtte have.