Nye fliser & klinker på badeværelset – En enkel guide med nyttige tip

Har du nogensinde overvejet at installere gulvfliser i dit badeværelse hvor du gør det selv? Ja, det er noget, som du normalt har brug for en professionel murer til, men som det viser sig, er det fuldstændigt muligt at styre et sådant projekt selv, hvis du har de rigtige værktøjer, og hvis du laver noget research, før du faktisk starter projektet. Sværhedsgraden er medium, men kan variere afhængigt af den type flise, du vil bruge. Her er en kort guide til, hvordan man kan få nye fliser i et brusebad eller badeværelset på gulvet:

Beregning af materialer osv

Før noget andet skal du beregne arealet af en femkant på dit badeværelse, og til det har du kun brug for et målebånd. Dette trin er super let, hvis badeværelset ikke er opdelt i separate områder og har en samlet plantegning, men hvis det ikke er tilfældet, skal du bare opdele gulvet i mindre områder og måle dem separat. Beregn summen, og sørg for at tilføje yderligere 10% til 15%, når du bestiller materialer til spild ved opgaven.

Få nogle prøve af fliser & klinker

Dernæst ville det være rart at få nogle prøver af forskellige typer fliser & klinker eller forskellige farver, bare så du kan få en fornemmelse af, hvordan de ser ud på dit badeværelse. Vælg også fugemasse. Du har flere muligheder her. Du kan vælge at matche fugen til fliserne, hvilket vil hjælpe med at skjule eventuelle ufuldkommenheder eller uregelmæssigheder, eller du kan vælge forskellige farver, der står i kontrast til hinanden eller komplementerer hinanden. Købe alt hvad du skal bruge af værktøj og materialer ved Murerfirmaet Romvig Webshop – Se vores udvalg af murerudstyr til fornuftige priser. Vi sørger for at du får det helt rigtige udstyr.

Læg fliserne

Installation af nye badeværelse fliser kan opdatere hele badeværelset og ville også have en positiv effekt på resten af ​​hjemmet. Du synes måske, det er en mange vanskelig opgave, der kræver et stort budget, masser af tid og hjælp fra en professionel, men det er ikke nøjagtigt sandt, som demonstreret før ved nye fliser i badeværelset, vi lige har vist dig. Desuden kan installation af fliser faktisk være ret sjovt. Bare tænk på alle de måder, hvorpå du kan tilpasse dette projekt. For eksempel kan du vælge et mønster ved hjælp af fliser som dem, der findes på dette billede. Firmaet før i denne artikel, har faktisk lavet et badeværelse med denne type flise og stile i virklighedden.

Jo større fliser, jo lettere og hurtigere er det at læg dem alle, så tag denne detaljer i betragtning, når du planlægger badeværelse gulv. De fleste standardfliser ligner dem, der er vist på første billede. de er lette at installere, og de kommer i masser af forskellige farver og mønstre. Dette marmor look er meget nyt og stilfuld. Det lyser virkelig rummet op.

Forberedelse af gulvet er lige så vigtigt som installation af fliserne, og du kan ikke gøre det ene uden det andet. Så hvordan klargør du alligevel gulvet?. Du kan give gulvet flydespartel før du begynder, men ved denne type opgave er det bedst og ringe efter en professionel murer. Efter som det er en store betydning for den endelig resultat af badeværelet.

Uanset hvor stort eller lille dit badeværelse er, eller hvilken type fliser, du vil installere, er hovedideerne generelt de samme. Du klargør gulvet og derefter lægge fliserne. Der er selvfølgelig variabler, som du skal tage i betragtning. For eksempel det mønster, du vil bruge. Selv hvis du valgte den klassiske, rektangulære form, skal du stadig beslutte, hvor du skal begynde at læg dem fra, og hvordan du placerer dem. En gode idé kunne være at skabe et diagonalt mønster som vist på billede 2. I betragtning af at det pågældende område i dette tilfælde var en lang gang, forekommer mønsteret ret velegnet. Selvfølgelig skal du beslutte denne detalje, baseret på det særlige ved dit eget badeværelse.

Som du kan se, er det ikke så svært at opdater badeværelset med nye fliser, i det mindste ikke, hvis du kender det grundlæggende, og du har forståelse for, hvordan du vælger og bruger alle materialer og værktøjer. Vejledninger som den, der handler om renover af badeværelet, er meget nyttige til at forklare processen fra start til slut og tilbyde nyttige tip.

Kan jeg få hjælp til mit nye badeværelse?

Ja du kan tag kontakt til din lokal Murermester.

Ville helt klart anbefalede Murerfirmaet Romvig til opgaven. Efter som vi er en trofast og professionel partner, indfor flisearbejde. Samt lytter til kundes ønsker og udføre et godt stykke arbejde til tiden.