Online bingo giver det perfekte afbræk fra hverdagen

Online bingo er en populær fritidsbeskæftigelse. Vi skal ikke mange år tilbage, før bingo primært foregik i fysiske spillehaller og primært henvendte sig til den ældre generation. Nu er det anderledes. I dag er det især kvinderne, der nyder er lille afbræk fra hverdagen med online bingo – som man ligefrem kan vinde penge på.

 

Mange online bingo sites tilbyder gratis bingo 24 timer i døgnet, hvilket naturligvis gør online bingo endnu mere attraktivt. Det er hyggen, der fokuseres på, og som oftest er der mulighed for at chatte, hvilket opretholder den sociale stemning, som bingo i de fysiske spillehaller var kendt for.

 

Det er ikke ualmindeligt, at nye spillere får nye venner på gennem chatten. Der går sågar historier om par, der har mødt hinanden gennem det online bingo-spil.

 

Bingo-spillet har siden sin opfindelse tiltrukket spillere. Det er et sjovt spil, som er nemt at forstå, og spændingen stiger, når man næsten har en hel plade fuld.

 

Det var netop denne spænding, der gav bingo-spillet sit navn. Oprindeligt hed spillet “Beano”, da man brugte bønner på pladen. I sin iver kom en kvinde til at råbe “Bingo”, da Ed Lowe – en legetøjsfabrikant, som netop havde opdaget spillet ved et omrejsende tivoli – afprøvede spillet på sine venner. Derefter kom spillet altså til at hedde Bingo, og det er derfor, vi kender det under det navn, den dag i dag. Selv efter spillet er gået online, har det ikke skiftet navn fra bingo.

 

Der er forskellige årsager til, at man spiller online bingo. For mange handler det om hygge og måske også om det sociale. For andre handler det om at vinde penge. Og her skulle der være rige muligheder for at vinde et eller andet. Med gratis bingo online 24 timer i døgnet risikerer man ikke engang at tabe penge. Man risikerer nærmere manglende søvn.