Pakkeri og Lagerlogistik der er til at regne med

M&M Pakkeri og Lagerlogistik stammer helt tilbage fra 2002, hvor det startede som et to-mandsfirma, men voksede meget hurtigt til de 15 mands som der er idag. Virksomheden er et familieforetagende, hvilket der også stadig lægges stor vægt i. Konceptet med pakkeri og lagerlogistik blev hurtigt en succes, hvilket kommer til udtryk gennem de mange faste kunder der på nuværende tidspunkt er.

M&M Pakkeri og Lagerlogistik er en virksomhed der med 15 års erfaring, beskæftigere sig med ompakning. Derudover hjælper vi også med opbevaring og levering af diverse pakker. Hos M&M Pakkeri og Lagerlogistik eer det muligt at få skæddersyet løsninger til sin forretning. Det eneste kunderne skal koncentere sig om er at forsætte deres dagligdag som de plejer. Levering, transportering og opbevaring står de for hos M&M Pakkeri og Lagerlogistik.

Virksomheden tilbyder service på pakkeri og lagerhotel, hvor det er muligt at få sine plukvare opbevaret over en længere periode. Nå godset skal videre fra lagerhotellet, sørger M&M Pakkeri og Lagerlogistik for transporten ud til butikkerne eller til anden slutdestination.

Der er stor fokus på kunderne og behandlingen af dem, der skal gerne opretholdes et så godt samarbejde og miljø som muligt. Alle hos M&M Pakkeri og Lagerlogistik har et godt forhold til hinanden, om man er ung eller ældre. Alle betyder ligemeget for virksomheden, så derfor skal arbejdsmoralen og hjælpsomheden til kollegaerne vægtes højt. Medarbejderene er altid nede på jorden, selvom der er meget at give sig til.

Ingen opgaver er for store eller for små

M&M Pakkeri og Lagerlogistik har mulighed for at hjælpe dig på vej med deres service inden f0r ompak, sampak og lønpak. Løsninger på disse punkter vi efter aftale mellem dem og kunderne, bliver skræddersyet til det kunden så de hverken får mere eller mindre, men i stedet lige præcis det der passer til hver enkelt. Vi laver løsninger der indebære pakning, opbevaring og levering. Derudover er det som sagt muligt at få sine plukvare samt forsendelser til slutkunden, opbevaret på vores lagerhotel, såfremt kunden mangler plads eller ikke selv har mulighed for opbevaring.

Lagerhotel

Ved brug af lagerhotellet i Frederikssund, har du mulighed for at få opbevaret dine plukvare eller god over en omgang eller over en længere periode, hvilket der i fællesskab med M&M Pakkeri og Lagerlogistik skal besluttes.

Når kunden skal lave en løsning gennem M&M, bliver kunden tilknyttet en specifik partner, som fungere som den primære kontaktperson. Den udvalgte samarbejdspartner ved alt hvad der er at vide i forhold til hvordan man undgår beskadiget gods og hvordan man håndtere og behandler godset bedst muligt.

Kundens gods er deres største fokus. Der er styr på godset fra start til slut i processen, men der bliver også gjort opmærksom på undervejs at hygiejnen er i top, både når der pakkes men også i forhold til lagerhotellet. Det er vigtigt at kunderne får en god oplevelse igennem hele samarbejdet. Derudover leveres der også kun vare hvor indholdet er i orden. Dvs. hvis en forsendelse hvor indholdet er beskadiget eller er holdbart længere, bliver pakken ikke sendt. Der er derfor ingen grund til bekymring om hvorvidt forsendelsen er i top eller ej, for det vil den altid være.

Pakkeri

Når det kommer til pakning af vare, er det muligt for M&M Pakkeri og Lagerlogistik at varetage flere former for pakkeri. Der leveres gods til grossister og producenter, hvor leverancerne kan være alt fra knappenålshoveder til langtidsholdbare fødevarer. Det er muligt for M&M at levere hos både egne kunder, men også hos kundernes kunder. Det er muligt at modtage følgende former for ydelser:

  • Pakning af varer
  • Displaypakninger
  • Ompak, lønpak og sampak
  • Labelpåsætning
  • Levering
  • Vejning og montering

Ved at bruge M&M Pakkeri og Lagerlogistik, spare du en mellemand. Da der i virksomheden er 15 mand, med tilhørende transportmidler er det muligt at få leveret direkte og derved spare den dyre mellemmand.