Power Addict lancerer nyt fitnesstøj

Nye og spændende ting er under opsejling på fitnessmarkedet. I en branche hvor der ellers har været begrænset konkurrence, vil én ny spiller nu tage kampen op. Power Addict har været yderst konkurrencedygtige på priser og kvalitet på træningsudstyr fra starten, vil virksomheden nu også blande sig i kampen om fitnesstøj. Virksomheden har den samme indstilling som de plejer – kvaliteten i top og priserne i bund. Derudover er træningstøjet lavet med øje for, at fitnesstøj ikke behøver at være hæsligt og noget man kun føler sig komfortabel i, når man træner. Derfor er mode elementet og design også et punkt, der på i den afventede træningstøjskollektion.

Det nye træningsmærke fra Danmark – Power Addict, har i november lanceret de første varer i deres træningstøjs kollektion. Kollektionen tilbyder moderne, høhkvalitets og spændende tøj til træning, til . Første spændende produkt på markedet, er deres basic stringer tank tops. Tilgængelige i henholdsvis en skarp blå farve er disse stringers blot nogen af de første i en bred serie af modeller og farver. Power Addict fortæller selv at disse strigers blot er de første varer i en bred kollektion af fitnesstøj, og at der er et hav af forskellige designs og produkter i udvikling. Power Addict forventer allerede at have både tees og hoodies klar på webshoppen i løbet af januar.

Stringers

En stringer er en meget tyndstroppet og meget nedringet tank top. Stringerens formål er at give brugeren frihed og vise torsoen frem. Stringeren er helt tilbage fra Arnolds æra, hvor stringers i den grad blev et hit blandt fitness udøvere. Stringers var længe kun benyttet af store bodybuildere, men er i nyere tid blevet populær blandt unge fitnessudøvere i alle størrelser og aldre. Stringers findes i dag i adskillelige forskellige slags, fra de helt vågede til de mere tildækkende. Mange kendte fitnessudøvere ser man ofte træne i stringers af udenlandske mærker. Nu er Power Addict dog klar til at gøre en ende på dette, som den første danske producent af stringers.

Power Addict stringer tank tops

Disse trænings tank tops har en razorback og et stilfuldt Power Addict logo på det ene bryst. Disse stringers kan erhverves til den lave pris af 149,- kr. pr. stk. Disse tank tops er lavet til til træningsbrug, men kan desuden sagtens bruges til hverdag. Dette skyldes bl.