Professionel fysioterapi i Odense

Har du ondt i kroppen og døjer du med daglige smerter? Så er det måske på tide, at du får besøgt en professionel fysioterapeut, som kan hjælpe dig. Bor du samtidig i Odense er valget let – her finder du nemlig Fysiopunkt som har stor ekspertise i behandling og forebyggelse af skader og smerter.

Fysiopunkt er din professionelle fysioterapeut i Odense, som tilbyder fysioterapi til afhjælp af smerter i kroppens led og muskler. Klinikken ligger centralt placeret i Odense, helt konkret på Skibhusvej, og det er let at komme til klinikken uanset om du er med bus, bil eller på cykel. Bussen holder nemlig lige ude foran døren, og klinikken tilbyder gratis parkering hvis du er i egen bil.

Fysioterapi i Odense med fokus på behandling af skader

Fysiopunkt har mange års erfaring med behandling af både ryg, nakke, skuldre, knæ mm. når det kommer til lindring og forebyggelse af smerter. Smerterne kan være opstået som følge af enten idræt, fritid eller arbejde – uanset hvad, vil du få en skræddersyet behandling, som er tilpasset lige netop dig, for at sikre, at du får bedst mulig effekt af behandlingen.

Hos Fysiopunkt bliver du behandlet i et trygt og seriøst miljø. Der tages god tid til din forundersøgelse, så din behandling bliver effektiv – allerede fra dag ét. Behandlingen foregår i behagelige store og lyse lokaler, og du kan selv booke den tid på dagen, som det passer dig bedst.

Har du været udsat for en ulykke eller har du af andre årsager behov for genoptræning, så tilbyder Fysiopunkt også specifik individuel hjælp til genoptræning, så du kan vende tilbage til din idræt, arbejde og fritid. Du vil få en grundig undersøgelse, og Fysiopunkt vil herefter sammensætte et genoptræningsprogram som tager hensyn til dit aktuelle niveau. Gennem hele forløbet vil du modtage personlig, individuel vejledning.

Massage i Odense

Foruden hjælp til behandling af skader og genoptræning, tilbyder Fysiopunkt også massage i Odense. Her tilbyder klinikken både afslappende og dybdegående massage. Her er der mulighed for at få lavet et individuelt massageforløb, evt. sideløbende med din behandling hos klinikkens fysioterapeut. På den måde optimeres dit forløb. Du kan både få massage i 30, 45 eller 60 minutter.

Som et ekstra fleksibelt tilbud, tilbyder klinikken desuden, at du kan komme til massagebehandling uden for klinikkens åbningstider, f.eks. i weekenden.

Priserne på massagebehandling hos Fysiopunkt afhænger af hvilken type massage der er tale om, samt hvor lang tid behandlingen skal foregå i.