Reklame artikler og Print facts

Vi tilbyder en bred vifte af beklædningsgenstande og stilarter, der sikrer, at du har masser af muligheder, når du samarbejder med os. Når det kommer til at gøre dit valg, er der visse ting, du skal huske på, som det stof og materialer, beklædningen og artiklerne er lavet af. Dette er vigtigt at overveje, da prints resultatet vil variere afhængigt af hvad det er printet på.

Hvad er forskellen mellem ring-spundet bomuld og standard bomuld?
Ring-spundet bomuld er fremstillet ved kontinuerlig vridning og udtynding af bomuldsstrenge, hvilket gør et meget fint reb af bomuldsfibre. På grund af denne proces resulterer ring-spundet bomuld i en stærkere vævning og en væsentligt blødere følelse.

All-over-print

Over-print er en nyttig metode til at skabe slående og kreative trøjer. De er skabt ved at infusere et lag blæk direkte på stoffet og dækker derfor ofte et større overfladeareal end DTG-printere. Der er flere nuancer at tage hensyn til, når du bruger sublimering. Det vigtigt at vide hvad du kan forvente og hvordan du får de bedste resultater før bestilling.

Sømme, lommer og lynlåse

For de bedste kvalitetsbilleder er det bedst at printe over en flad overflade. Enkle beklædningsgenstande som skjorter har normalt ingen problemer med dette. Andre beklædningsgenstande som sweatshirts, hoodies og zip ups udgør nogle potentielle problemer. Fordi sømme, lommer og lynlåse ikke ligger fladt, bliver printet inkonsekvent, når en grafik udskriver over disse områder. Lynlåse kan også henlede opmærksomheden på et design, der er lidt off-center, men anses for normalt.

Besøg os og lad os give dig et tilbud på dine projekter!

Metodan.dk