Revolutionerende hudplejeserie – fokus på Rynker og Hudfornyelse

28 DAGE TIL HUDFORNYELSE

Oceanic, repræsenteret af Galaxa Pharma, er en prisvindende hudpleje producent, som siden 1982 har skabt produkter, der tager hensyn til en sensitiv og allergisk hud.  Innovation er i centrum, og Oceanic går altid efter at bruge de bedste og mest veldokumenterede ingredienser, som bliver gennemtestet og analyseret for at sikre, at produkterne holder hvad de lover — og gør det på en effektiv, men altid skånsom vis.

Med LIFT4SKIN serien har Oceanic skruet op for innovationen da stjerneingrediensen er 4 aktive frugtsyrer, som samlet under et benævnes, Active Glycol. Disse populærer frugtsyrer er i højsæde med deres egenskab til at accelerer cellefornyelsen og forbedrer hududseendet og samtidig beskytter mod den stærke sommersol.

De 4 AKTIVE Syrer stimulerer huden til intensiv regenerering, hvilket giver en synlig foryngelsesvirkning;
AHA – glykolsyre og frugtsyrer (blåbær, sukkerrør, sukker ahorn, appelsin, citron)
BHA – salicylsyre
AKA – blomstersyrer (hibiscus, meadowseet, daisy, jasmin)
PHA – lactobionsyre

LIFT4SKIN Active Glycol Serien;
✓ fjerner de første tegn på aldring
✓ forbedrer hudens udseende
✓ giver en strammere og mere elastisk hud
✓ mindsker porer
✓ giver en mere strålende hud
✓ udglatter rynker og fine linjer
✓ øger hudens elasticitet
✓ forbedrer hudens tone
✓ reducerer ufuldkommenheder i huden
✓ giver huden glød, udstråling og revitaliserer

Serie med stor effekt

Overordnet er Active Glycol guf for den aldrende hud da de AKTIVE frugt Syrer fornyer huden, og samtidig beskytter mod alle udfra kommende faktorerer.  I LIFT4SKIN spiller Active Glycol genialt sammen med en cocktail af opstrammende og regenererende aktiver, som giver huden en dyb fugtgivende og langvarig blødhed. LIFT4SKIN Active Glycol er en to-trinsbehandling til brug om natten, med en integreret MULTILEVEL ACTION som reducerer hudporerne, opstrammer huden, stimulerer cellefornyelse og regenerer produktionen af kollagen og elastinfibre. Resultater, er synlige indenfor 28 dage.

cosmage.dk finder du hele LIFT4SKIN-Active Glycol Serien. Serien består af dag- og natcreme, en øjencreme samt den populære 2-trins frugtsyre behandling. Serien er Inspireret af de anti-age-virkninger du opnår fra kosmetiske invasive behandlinger, og selv om det måske lyder avanceret og bekosteligt, så koster det dyreste produkt i serien kun 495 kroner. Overraskende, men Sandt!

...... .
Beskytter huden mod skadelige virkninger fra solstråling, fugter og reducerer misfarvning- er. Huden efterlades blød og lysende.

Advanced SPF 20 day cream

50 ml, 349 kr.
Nærende plante- baserede olier, virker mens du sover. Huden tilføres øget radiance, elasticitet og intens fugt.

Regenerating Night Cream

50 ml, 349 kr.
Reducerer poser og mørke rande under øjnene. Forbedrer hudens hydrering, fasthed og opstrammer huden i øjenområdet.

Corrective Eye Cream


15 ml, 349 kr.
2-fase glykolsyre be- handling accelererer cellefornyelsen, op- strammer og reducerer rynker. Synlige resul- tater efter 28 dage.

Progressive Facial Rejuvenation

15 ml + 15 ml, 495 kr.