Rygestop og underbevidstheden

Hvis du er ryger og før har prøvet at stoppe, ved du at det at slippe den uvane det er at ryge, kan være endog meget besværligt. De fleste er startet med at sige til sig selv ”nu gider jeg ikke ryge længere”, og har derefter forsøgt på adskillige måder.

De fleste prøver lige først en kold tyrker, ikke særligt bevidst, mere bare noget med at beslutte at i morgen stopper jeg. Næste morgen vågner man glad og frisk, parat til at starte sit nye liv som ikke ryger, og det føles som en dejlig beslutning. Glæde over frisk luft i lungerne, og måske man lige skulle løbe en tur, sådan at kroppen kan få det bedre hurtigere.
Efter nogle timer begynder kroppen virkelig at rense giften ud af kroppen, og selvom afgiftnings symptomerne ikke er særligt voldsomme, så er vi konditioneret til at det skal være svært at stoppe med rygning, så de symptomer vokser i styrke. Det sammenholdt med det at vi er ved at bryde en vane, som i sig selv er svært nok, gør at langt de fleste ender med at overgive sig og gå ned og købe en ny pakke cigaretter.

Men sådan behøver det ikke at være.

Hvis du gerne vil undgå den type problemer, og du ønsker at få et nemt og ubesværet rygestop, skulle du overveje rygestop med hypnose.

En rygestop hypnose fungerer på den måde at hvis du ellers er motiveret af grunde der vedrører dig selv, og ikke andre, så vil en hypnotisør kunne guide dig til et let og ubesværet rygestop.
Dit sind fungerer sådan at i normal vågen tilstand er du din egen vagthund, forstået sådan at du lynhurtigt tager stilling til ting folk siger, og hvis det folk siger ikke matcher det du tror du ved, så bortkastes den ide eller udtalelse.

Men under trance (og når vi drømmer)er vi så snedigt indrettet at vi ikke er i vores bevidste sind længere, men i en tilstand der kaldes somnambulisme, hvilket svarer til det søvnniveau en søvngænger er i.
Altså ikke dyb drømmende søvn, hvor vi godt nok er i stort set den samme tilstand, men der sover vi, og der er ikke nogen styring.

Hos hypnotisøren derimod, har i sammen lavet en plan for hvad du godt kunne tænke dig, og jo mere du selv arbejder sammen med hypnotisøren, des lettere vil det være at overbevise dit ubevidste sind om at du er ikke ryger.