Sådan vælger du dit industrikøleskab

Før du giver dig i kast med at købe dit næste industrikøleskab, så er der flere gode overvejelser, du kan gøre dig. Køleskabet er nemlig noget af det mest essentielle udstyr, man kan investere i til sit professionelle køkken. Det er alfa og omega ift. at opretholde køkkenets hygiejne og sikre de fødevarer, man arbejder med. Et industrikøleskab skal derfor virke upåklageligt og kunne køle effektivt, også selvom køleskabsdøren åbnes og lukkes mange gange i løbet af en dag.  

Spar penge på dit industrikøleskab med den rigtige energiklasse

Hvis du driver et storkøkken, så er det ikke uvæsentligt at dit køkkenudstyr er energibesparende. Udstyr som et industrikøleskab er tændt alle året dage, og derfor kan den rigtige energiklasse give dig gode økonomiske besparelser på din elregning – specielt når dit køkken er udstyret med meget udstyr, som er i brug enten hele tiden eller under det meste af jeres drift.

Hold derfor gerne øje med energiklasse A+++ og en grøn pil, da denne klasse samt de andre A+-klasser er de øverste, og dermed de mest energibesparende mærkater. Hvis man eksempelvis har et køleskab på 300 liter, så er det hele 114 % billigere at vælge A+++ frem for A+. Vær derfor opmærksom på, hvilken energiklasse køleskabet tilhører – det kan nemlig betale sig at investere i et industrikøleskab, som tilhører en god energiklasse.

Vælg ud fra de behov, der er i dit køkken

Det er altid en fordel at overveje, hvilke behov der er i dit køkken ift. opbevaring af madvarer. Hvor meget mad skal der eksempelvis være plads til? Skal I bruge forskellige køleskabe til forskellige mad- eller drikkevarer? Har I brug for ekstra hyldeplads? Ønsker I et køleskab med glaslåge, så det med fordel kan stå fremme i jeres restaurant eller butik?

Jo bedre du kan spore dig ind på, hvilke behov din restaurant, café, kantine eller andet har, jo flere punkter kan du også krydse af, når du står og skal købe køleskabet.

Bedst i test

Når man skal vælge et industrikøleskab kan det være svært nok i sig selv at skulle vælge mellem forskellige mærker, prisklasser, energiklasser osv. Firmaet Gastroudstyr har derfor hjulpet dig som forbruger mere på vej – de har markeret samtlige af deres produkter efter “God” “Bedre” og “Bedst”. På denne måde bliver du hjulpet på vej ift. hvilke modeller, du får mest for pengene for.

Disse er blot nogle af de punkter, man kan være opmærksom på, når man skal finde det helt rette industrikøleskab til sit køkken.