Scorekursus med NLP

Lær at score – Scorekursus

Hos AdamBraff lærer vi dig at score piger vha. NLP coaching. NLP lærer dig at gå efter dine mål og få et højere selvværd – det som skal til for at score piger. 

Med et NLP coaching forløb hos AdamBraff får du indsigt i de nyeste teknikker inden for personlig udvikling, så du får løftet dit selvværd og i den sidste ende bliver endnu bedre til at score piger.

NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) blev udviklet tilbage i 70’erne, så det er ikke bare en ny fidus – det er simpelthen en gennemprøvet teknik som mange mennesker har haft succes med. AdamBraff har god erfaring med NLP coaching, når det handler om at lære at score piger.

NLP coaching hos AdamBraff kan give dig værktøjer til at få et højere selvværd. Det er afgørende, at du har god selvtillid når du skal ud på dating-markedet og score piger. Ingen piger tænder på en fyr, der står henne i hjørnet og ikke tør tage kontakt. De vil have ham fyren, som bare emmer af overskud og er selvsikker nok til bare at tage kontakten med det samme.

NLP coaching hos AdamBraff lærer dig også effektive kommunikations-teknikker, som du kan bruge når du skal score piger. Hos AdamBraff ved vi, at det er afgørende at komme med de rette score-replikker og kunne give komplimenter uden at det bliver kliché. Ellers fordufter den lækre pige hurtigt!

Teamet af coaches bag AdamBraff har selv stor erfaring med NLP coaching når de skal score piger – så du er i gode hænder. NLP coaching er for dig som ved at vejen til at score piger går gennem din personlige udvikling. Udover NLP coaching tilbyder AdamBraff også andre scorekurser hvor du kan lære om at score piger i online-dating, scorereplikker, flirte-sms osv. Hvis du skal lære at score piger af de bedste, så snyd ikke dig selv for en session med NLP coaching hos AdamBraff!

lær at score på scorekursus sammen med adambraff