Skab tryghed blandt dine medarbejdere med teambuilding hos The Tribe

Hvad er kernen i ethvert professionelt forhold? Ét ord: tillid. Din kreativitet, produktivitet og evne til at opbygge relationer på arbejdspladsen vil være kraftigt påvirket, hvis du ikke har grundlæggende tillid til dine kollegaer. Uden tillid bliver arbejdspladsen kaotisk, og chancen for at opnå succes på jobbet mindskes betydeligt.

Under teambuilding hos The Tribe, er der mulighed at fordybe sig i relationerne til ens kolleger gennem de opgaver man stilles i livespillet Kongens Kancelli. Hvis man som leder ved at der skal arbejdes på at forbedre nogle dynamikker hos medarbejderne, kan holdene med fordel sammensættes således at de involverede parter kommer på samme hold. Kongens Kancelli skaber rum og mulighed for at brillere i nogle opgaver og måske træde lidt i baggrunden i nogle andre, hvor ens kolleger så kan få lov at føre an. Alle teambuildingøvelser kræver altid, at hele holdet samarbejder. Hos The Tribe sætter vi jer i bevægelse, fysisk såvel som mentalt. Det giver væsentlige indsigter i fælles styrker og udfordrer teamet på et højt niveau.

Læs mere om Kongens Kancelli her

Hvis der er behov for en mere dybdegående proces, er der også mulighed for at lave et specielt tilrettelagt teamudviklingsforløb. Du kan her læse mere om Teamudvikling