Det skal føles helt rigtigt når du vælger bedemand

At planlægge sit sidste farvel

Det er altid en god idé at have planlagt den sidste farvel, således vi kan hjælpe jer videre. Hvis ikke har ved hvordan du kommer i hus, skal vi nok hjælpe dig. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg hele vejen i gennem forløbet. Det sidste farvel skal være enestående, og mindeværdige. En smuk afsked, fortjener den afdøde altid. Her kan du for eksempel tænke tilbage på hvad afdøde havde af præferencer. Blomster, farver, smag. På denne måde kan få få indført afdødes stil, i kirken eller stedet hvor bisættelsen afholdes.

 

At vælge sin bedemand

Det er ikke nemt at finde den rette bedemand, og det skal også være en der har hjertet på det rette sted. Når man som pårørende, vil have n sidste mindeværdig afsked, skal det være igangsat af en man har tillid og tiltro til. En bisættelse eller begravelse er dyr, derfor skal behandlingen af de pårørende også være i særklasse. Vi tilbyder et møde enten i hjemmet eller på vores kontor – her kan vi tage en snak om vind og vejr, og alt det formelle. Det er en tillidssag, hvilket skal udgøres af et rigtig godt førstehåndsindtryk. Vores forretning har eksisteret siden 1932, og gennem generationer har vi formået at overlevere det gode ryg og seriøsiteten og glæden i at kunne hjælpe andre mennesker.

Oven i det tilbyder vi at tage os af en række opgaver, såsom digitale indberetninger, hvilket letter jeres skuldre. Vi kan også tage kontakt til både præst og kirke (hvis I ønsker en kirkelig bisættelse/begravelse). Vi tilbyder også alternativ bisættelse, for eksempel bisættelse til søs, og askespredning tilbyder vi også. Vi tilbyder desuden både afhentning og også iklædning af den afdøde samt usmykning af kirken eller kapellet – her skal du blot vælge hvad kirken skal udsmykkes med og hvilke blomster vi skal bruge.