Sumodragter i københavn og Odense

Vi kender det alle sammen at vi søger noget at leje også finder et sted som ligger i den anden ende af landet. Det er noget at en opgave at finde noget på nette i nærheden af en når man står og mangler det her og nu, men hos www.lej-sumodragter.dk har de både en afdeling i Odense og indre københavn, deres sumodragter koster kun 800 kr plus moms i weekenderne og 640 kr plus moms i hverdagene både på Fyn og Sjælland. På Sjælland kan du også få leveret dine sumodragter fra kun 400 kr plus moms omkring Næsteved, Slagelse, Helsingør, Hillerød og københavn. Men de levere også til Lolland og Falster for en mere pris kontakt dem for få den nøjagtige pris

Der er også et andet sted på Sjælland som har med sumodragter at gøre og de hedder www.festgear.dk som ligger til i Greve 15 km fra Roskilde og Ca 20 km fra København. Her koster sumodragter kun 800 kr inkl moms også børne sumodragter koster også kun 800 kr inkl moms. De levere overalt på Sjælland og har et start gebyr på 500 ,- inkl 4 x 60 km i alt. udover de km koster det 2 kr pr kørt km. de ligger inde med omkring 6 sæt voksne sumodragter og et børne sæt.

Hvad er sumobrydning

Sumobrydning er en gammel kampsport hvor to rikishi/sumobryder bryder mod hinanden, det gælder om at få modstanderen ud af ringen eller få ham lagt ned. Sådan en kamp vare ikke mere end et par sekunder max 30 sekunder. Disse sumobryder bliver allerede som små børn fedet op til at blive sumobryder, det kræver hård træning hverdag for at blive så stor og samtidigt at overleve. Disse rikishi/sumobryder var populære hos kvinderne pga de så dem som “rigtige mænd” en sumobryder tjente også godt så de havde hver råd til at ansætte en ung pige til at vaske dem da de var så store at de ikke selv kunne gøre det.