Et sundt køleskab og en sund livsstil: tips og tricks

Vil du også have et sundt køleskab? Og måske også en sundere livsstil? Læs med her og find tips og tricks til hvordan du kan optimere dig egen og køleskabets sundhed!
Køleskabet skal være sundt både med hensyn til indhold, men også i forhold til dets indre. Det vil sige, at du både skal tænke sundhed i forhold til hvad du skal indtage fra køleskabet, men også på den måde du opbevarer dine mad- og fødevarer i køleskabet.

Køleskabet bør rengøres mindst en gang ugentligt. Det kan nemt gøres og tager ikke overdrevent lang tid. Følgende blanding vil kunne få alt snavs væk fra køleskabets indre. Du skal bare tage nedenstående og blande det sammen hvorefter du kan gå i krig med køleskabet:

– 2 dele eddike (for eksempel 2dl alt efter størrelsen på dit køleskab)
– 3 dele vand
– En smule opvaskemiddel

Når dit køleskab er skindende rent, er næste tip at det selvfølgelig skal være sundt at kigge ind i også, altså, at madvarerne du køber med hjem er sunde! Det er sådan et det du først få øje på når du åbner køleskabet oftest er de varer du vælger at spise. DERFOR! sæt de sundeste varer i øjenhøjde. Derudover er det en god idé at købe gulerødder eller mandler, da disse er gode snacks til når du bliver sliksulten. Opbevar det i gennemsigtige bøtter (generelt med alle former for mad) så du kan se hvad der er i. Idet du kan se hvad der er i, er det også lettere for dig når du skal lave mad af for eksempel rester.
En anden måde at få køleskabet til at syne sundt er at vælge kvalitet frem for kvantitet, således får du også automatisk mere lyst til at spise de sunde mad- og fødevarer. Derudover kan det være en idé at køle økologisk da grøntsager og frugter kan spises uden skal skulle skrælles. Specielt gulerødder er en god idé at køle økologiske.

 

Det var alt fra os for denne gang, hvis du er mere interesseret i hvordan man bedst muligt omgås køle- og frysemoduler, herunder køleskabe, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 30 års erfaring på dette område og har i lang tid assisteret store firmaer og forbund med kølerum og frostmøbler. Vi har blandt andet opsat kølemoduler i Føtex, Irma og Netto. Vi glæder os til at høre fra dig, du kan altid læse mere på vores hjemmeside.