Sverige

Jeg er vokset og født i tyskland. Der er meget jeg forstår på dansk, jo der er nogle ord som jeg ikke lige kender til eller bruger, da jeg nu ikke er så vel uddannet som andre er. Dog kan jeg forstå hvad man siger stort set altid. Men nu er jeg igang med at lære lidt svensk og prøver både at læse og snakke det. Det er en meget stor udfordring. Jeg arbejder med sexlegetøj som jo hedder sexleksaker på svenst. Det er dog ikke lige noget man ikke kan gætte sig frem til. Der er dog en del når de siger noget på svensk at jeg ikke kan forstå det, så snart det er skrevet er det nemmere for mig at gætte hvad det er de siger.

På grund af mit arbejde med sexlegetøj eller som sagt på svensk sexleksaker skal jeg kunne skrive lidt svensk. Da jeg arbejder den største del med SEO som jo er meget med at skrive og finde ud af hvad sider der er gode at bruge med hensyn til seo. Der skal jeg jo kunne forstå hvad siden går ud på for at vide om det er relevant for mig. ‘

Jeg er lige startet med det for 2 uger siden og jeg kan kun sige det er lige så spænnende som det er hårdt. Man bruger godt nok en del til på at finde ud af hvad der står eller hvad det er de siger. Jeg er dog sikker på at det bliver bedre hurtigt.