Tænk dig rig! læs her hvordan

Tankens skabende kraft er et begreb der oftere og oftere nævnes i medier og samtaler. Indenfor coaching og selvudvikling er tankens kraft   en realitet og med den rette indstilling og tankemønster er det muligt at tænke sig rig og derefter modtage penge, ofte fra en uventet side. Det er selvfølgelig også muligt at skabe eller tiltrække alt muligt andet man mener giver i værdi i livet. Tankens skabende kraft hænger tæt sammen med begrebet “Loven om tiltrækning” der er en universel kraft der levere det vi som mennesker fokuserer på. Hvis vore tanker er båret af bekymringer eller frygt vil vi i livet oftere opleve situationer der netop fremkalder disse følelser. Hvis  vi omvendt er positive og optimistiske vil vi møde mennesker og situationer der er positive. Omgiver vi os med mennesker der har penge og færdes i miljøer hvor penge er i fokus vil vi tiltrække penge i vores liv.

Det er muligt for enhver at arbejde med eget sind og tankemønster så at de ting vi ønsker os mest i livet vil komme ind i vores liv.

Bogen “Tankens skabende kraft” – sådan opnår du et liv med rigdom, sundhed og succes, er et godt sted at starte hvis du ønsker at lære mere om tankens kraft

Et eksempel på en øvelse fra bogen:

 

Tænk på noget du ønsker dig. Det kan være et nyt job. Husk det skal være konkret.

  1. Lav billedet af dig i jobbet på en konkret arbejdsplads. Se at du står på kontoret eller arbejder med noget bestemt.. Det er vigtigt at du ser dig selv i billedet.
  2. Lav dette billede så attraktivt som overhovedet muligt. Bliver billedet mere attraktivt, hvis du inkluderer noget musik, du holder meget af? Er der noget du kan sige til dig selv samtidig med at du ser billedet.
  3. Når du har lavet billedet så attraktivt, at du tænker, ‘Der må jeg være’, skal du forestille dig at du går ind i billedet og virkelig er der.
  4. Gå derefter ud af billedet igen. Var oplevelsen af at være der lige så positiv som du havde forestillet dig? Hvis ikke så bliv ved med at lave billedet om indtil det er lige præcist som du vil have det.
  5. Når billedet er i orden skal du forestille dig, at du kaster billedet op i luften, og daler ned i dit liv hvor det hører til, efter den målsætning du har lavet for billedet.
et andet eksempel på  en enkel øvelse med stor effekt :

Afsæt en halv time om dagen hvor du sidder uforstyrret med dine tanker. Mærk nu efter hvad der vil gøre dig glad og tilfreds. Når du er sikker på hvad der vil gøre dig mest tilfreds den dag, så GØR det. Udfør handlingen der gør at du mærker tilfredshed. Efterfølgende kan du skrive ned alt det positive du fik ud af at handle. Mediter bagefter på følelsen af accept over dit resultat.

I bogen er beskrevet mere end 50 øvelser der alle bidrager og styrker sindets skabende evner. Læs mere her

Comments

  1. Metex skriver

    super artikel!