Tænker din kommune i grønne løsninger?

Mangler din kommune en ergonomisk affaldscontainer?

Jeg er ansat i en mindre kommune i Jylland og vi har længe ville gå i en mere grøn retning som kommune. Den grønne bølge er over os og vi bliver nød til som kommune at vise, at vi går forrest i kampen om et bedre klima. Derfor har vi i en periode kigget efter en grønnere måde, som vi kan håndtere vores affald på. Derfor kontaktede vi PHP-service, som jeg hørte om igennem en ven. PHP-service har nemlig tidligere arbejdet sammen Roskilde kommune vedrørende en affaldsordning.

PHP-service var løsningen  

I første omgang kontaktede vi PHP-service får at høre hvordan de kunne hjælpe os og hvordan vi kunne optimere vores grønne omstilling. De nævnte at en god start ville være at få installeret en ergonomisk affaldscontainer. En ergonomisk affaldscontainer sortere effektivt affaldet. Herudover er affaldscontaineren miljøvenlig og genvandelig. Tilmed har affaldscontaineren en lang holdbarhed, som selvfølgelig også er vigtigt af økonomiske grunde.

Vi besluttede os for gå med PHP-services tilbud.

Vigtigt med sortering af affald

Vi er hos PHP-service supertilfredse med vores løsning. Det er vigtigt kommunerne går forrest i kampen mod grønnere løsninger. Når kommunerne viser vejen, bliver borgene motiveret til også at gøre en forskel. Tilmed er det rigtig god branding for vores kommune, da flere og flere borgere gerne vil bo i kommune, der tager deres grønne ansvar seriøst. Derfor er vi superglade for vores nylige samarbejde med PHP-service.

PHP-service har min klare anbefaling herfra

PHP-service er professionelle i deres serviceniveau og det er en rigtig god løsning til håndtering af dit kommune affald. Derfor vil vi som kommune klart anbefale at gå i den samme retning, så kommunerne i Danmark bliver bannerfører i den grønne omstilling. Vi er i hvert rigtig glade for vores nye affaldscontainer. En er ergonomisk affaldscontainer sikrer kildesorteret affald på en miljøvenlig måde.