Tømrer i Nordsjælland

Hos Kromann Nielsen i Charlottenlund tilbyder vi alle slags tømreropgaver i Nordsjælland. Vi går op i høj faglighed og kvalitet, og har derfor udelukkende uddannede håndværkere for både privat og erhverv. Vores store viden inden for tømrerfaget gør at vi er i stand til at give dig det bedste resultat, og håndtere arbejdet med sikker hånd. Derudover benytter vi os af forskellige samarbejdspartnere til større fagentrepriser, som også går op i høj faglighed og kvalitet. For vores private kunder klarer vi ofte byggerier som nybyggeri, gulvarbejde, vinduer og udskiftning af tag. For erhverv hjælper vi med blandt anden mindre renoveringsopgaver til totalrenovering af blandt andet kontorer.

Vi tilbyder mange forskellige tømreropgaver heriblandt:

  • Vinduer
  • Tagarbejde
  • Gulvarbejde
  • Andre tømreropgaver

Udover tømrerarbejde tilbyder vi også murer og maleropgaver på hele Nordsjælland. Derfor er vi din ideelle samarbejdspartner, når du skal have udført en totalentreprise.

Vinduer

Noget af det vores tømrer i Nordsjælland kan tilbyde er blandt andet hjælp til udskiftning af vinduer. Det er en rigtig god idé at skifte vinduerne ud, når de er blevet slidte, da de blandt andet ikke slutter helt tæt. Ved en udskiftning til et nyere vindue kan du reducere varmeudgiften.

Tagarbejde

Det gamle tag er en god idé at få skiftet ud, hvis det er blevet utæt. Der findes en del forskellige typer af tag som du kan vælge imellem, hvilket tag der lige passer jer bedst, kommer an på ejendommen og beliggenheden. Vores tømrer har mange års erfaring i alle former for tagarbejde, uanset om det drejer sig om helt nyt tag eller reparation af det gamle.

Gulvarbejde

Vores tømrer er gode til at vurdere hvilket gulv der er det bedste for dig. Vi har lagt mange trægulve i Nordsjælland. Før gulvet bliver lagt tager vi en lang snak om holdbarhed, lys, pris og kvalitet. Vi samarbejder med professionelle leverandører, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.

Vi hjælper dig med dit byggeri

Vores priser er afhænger meget af den type opgave som du skal have udført, men noget af det vi går efter er at priserne svarer til den gode kvalitet vi leverer. Derudover er noget af det vi altid bestræber os på det er at levere som aftalt. Gennem vores samarbejde med leverandører får du altid de bedste byggematerialer til de bedste priser.  

Vi er medlem af Dansk Byggeri, derfor sikrer vi altid vores kunder det bedste og vores kunder er derfor automatisk omfattet af garantiordningen.