Twilight bøgerne og Breaking Dawn DVD

Twilight bøgerne og Breaking Dawn DVD

Twilight bøgerne og Breaking Dawn dvd kan findes hos Twilight Danmark.

Twilight Danmark er et stort blog/hjemmeside portal for danske fans af Twilight serien, der er skrevet af Stephenie Meyer. Twilight bøgerne består af følgende bind med engelske original titler og danske:

Twilight bogen – Tusmørke
New Moon bogen – Nymåne
Eclipse – Formørkelse
Breaking Dawn – Daggry

Den første Twilight bog blev udgivet i 2005, og er siden hen blevet oversat til mere end 40 forskellige sprog. Bogen landede på New Yorks Best Seller Liste umiddelbart efter den første ude efter udgivelsen. Sidenhen har den solgt over 100 millioner eksemplarer. New Moon og Eclipse fulgte efter de to efterfølgende år 2006 og 2007. Den sidste og afsluttende bog Breaking Dawn satte rekord med flest salg i 2008.

Hvorfor er Twilight bøgerne så succesfulde?

Der er mange grunde til at Twilight bøgerne er blevet så populære. På mange punkter er historien ligesom Romeo & Juliet, bare omgivelserne er skiftet ud og placeret i en science fiction verden hvor vampyrer og varulve eksisterer. Rigtig mange Twilight fans fortæller, at grunden til at de er så vilde med Twilight bøgerne er på grund af, at Edward Cullens og Bellas historie minder dem om deres første forelskelse.

Breaking Dawn Part 1 DVD og Breaking Dawn Part 2 DVD

På grund af Twilight historiens store succes som bog besluttede Hollywood og Summit Entertainment at filmatisere den første Twilight bog.

Umiddelbart efter kom Twilight filmen i 2008. Der var store spørgsmål og tvivl til hvem der skulle spille den mystiske vampyr Edward Cullen og menneske pigen Isabella Swan. Robert Pattinson fik rollen som Edward, og Kristen Stewart fik rollen som Bella.

På grund af Twilight filmens store succes blev den også efterfulgt af New Moon filmen, Eclipse filmen og de to sidste dele Breaking Dawn Part 1 og Breaking Dawn Part 2.

Breaking Dawn bogen blev splittet i to dele på grund af, at den er meget længere end de andre bøger. Breaking Dawn Part 1 DVD udkommer til marts 2012, og flere millioner Twilight fans verden over venter på at se den sidste filmatisering af Breaking Dawn Part 2.

Hvorfor er Twilight filmene så populære?

Igen er der rigtig mange grunde. Twilight filmene bliver spillet af rigtige skuespillere, og derfor sætter de ansigter på de figurer som Twilight fansene har  manglet i alle de år.

Valgene af Robert Pattinson og Kristen Stewart, til at spille alle karaktererne var uden tvivl rigtige gode valg. Sammenlagt har alle Twilight filmene tjent 1,6 milliarder kroner ind.