Vælg de rigtige strømpebukser til hverdag og fest

Vælg strømpebukserne som dækker præcisdine behov. Det er vigtigt at du vælger de rigtige, måske har det tidligere bare været de billige fra supermarkedet. Ofte når strømpebukserne bliver for billige, er kvaliteten heller ikke så god. I dag er det muligt at købe nogle rigtig fine kvalitets strømpebukser, som er tættere vævet og dermed har længere holdbarhed.

Få hjælp

Mange strømpebukser fås i et væld af farver, med eller uden silkelook mm. Det er derfor vigtigt at du får valgt præcis dem, som passer til dig og det tøj du skal have på. Vælger du at handle hos en webshop, tilbyder de fleste i dag en form for support, fx online chat. Her kan du skrive og stille spørgsmål, så kan de hjælpe dig med at vælge de strømpebukser du har brug for, i den rigtige farve og det rigtige mønster.

Nogle af de mest holdbare strømpebukser, Festival strømpebukser som produceres i Italien og, som væves på en helt unik måde. Disse strømpebukser kan bruges igen og igen. Holdbarheden er helt fantastisk og du vil her få en strømpebuks, som kan bruges til hverdag og til fest.

Vigtigst er, at strømpebukserne sidder godt og bliver siddende. Mange kvinder kender det der med at have ”hængerøv” i sine strømpebukser, og flere bruger faktisk trusser uden over strømpebukserne, da det er yderst generende, hvis strømpebukserne glider ned imellem benene.

Køber du strømpebukser af højere kvalitet, så sidder de altså også noget bedre end dem fra supermarkederne.

Undgå irriterende mavedelle

Flere modeller har en irriterende elastikkant som stopper midt på maven, og man ender derfor med en mavedelle man ikke havde inden man tog strømpebukserne på. Det kan dog godt lade sig gøre at finde strømpebukser, som ikke giver en mavedelle og, som man nærmest ikke mærker man har på.

Ingen generende søm eller kanter, som kan irritere nogen steder. Et alternativ på en varm sommerdag, kunne være strømpebukser som leggings, altså uden fødder, og som dermed egner sig fantastisk til sandaler.

Størrelsen

Strømpebukser giver sig stort set altid, og derfor ligger størrelserne også tit og svinger imellem to eller flere størrelser. Som hovedregel bør man gå efter den mindste størrelse, netop fordi strømpebukser altid giver sig.

Selv den mest hverdagsagtige kjole kan piftes op med nogle smarte strømpebukser. Kort sagt kan kvalitet strømpebukser bruges til hverdag og fest og er et must have i enhver garderobe.