Vælg noget lækkert til dessert

skal der afholdes søn eller datters konfirmation så har vi udstyret til fest i mangler. Vores maskiner er stort set ude hver weekend, og i nogen tilfælde ude om dagen. Vi har også maskiner liggene på lager som ligger klar til at blive leveret eller afhentet på vores lager.

Softicemaskine udlejning tilbyder vi på hele sjælland.

om det er en softice maskine i københavn eller på Lolland i skal leje, skræmmer det også ikke da vi har mange tilfredse kunder på Lolland og i københavn for den sags skyld men det kan også aftales at maskinen hentes på vores lager i Greve. Softice udlejning til fantastiske priser prisen starter fra 800 kr. og  op efter, det kommer an på om den skal have en eller to haner og hvor mange mennesker den skal kunne klare.  vi sørger for maskinen hvis i sørge for gæsterne

Lej mere betal mindre.

Vi har indført noget vi kalder lej mere betal mindre, det betyder ikke at i kan leje to produkter til ens pris. Det betyder at hvis i lejer 3 produkter det kunne være leje af softice maskine eller leje af slush ice og måske leje af sumodragter. Vi giver rabat når der lejes mere end et produkt. jo mere du lejer jo flere procenter får i. Da man typisk skal leje en sofice maskine også leje en jukebox eller en slush ice. Så derfor har vi indført lej mere betal mindre.

God service til gode priser.

God service er noget vi går meget op i, og det er også noget du vil kunne mærke når vi taler sammen, vi rejer os op ligeså snart der er et problem der skal løses eller i skal have svar på noget. Vores telefon er altid åbent i nødstilfælde og vi svare vores mail indenfor 8 timer, men der kan gå op til et døgn i nogen tilfælde men det er sjælden

Fangede denne tekst din opmærksomhed skal du næsten gå ind på vores hjemmeside og kig dig lidt omkring og få et indblik i hvad vi kan tilbyde dig. kontakt os på mobilen eller via vores kontakt formular på hjemmesiden.