Vis dit hjem og vind for mere end 10.000 kr: Dansk møbelvirksomhed udfordrer perfekthedskulturen

Det store fokus på den uundgåelige perfekthedskultur når sine bredder, og vi er tynget af forestillingen om det perfekte jeg og omgivelser. Vi frygter, om vi er gode nok og kan præstere, hvad der forventes af os. Men hvem er det egentlig, vi prøver at imponere i denne verden?

Som reaktion dertil, reagerer nu BOBOonline.dk ved at opfordre kunder og andre indretningsentusiaster til at dele billeder af hjemmets uperfekte øjeblikke på instagram. Med dette for øje håber BOBOonline at kunne bidrage til at sætte perfekthedskulturen over styr og fremme fokusset på det ærlige hjem med dets travlhed og udfordringer.

For hvor morgenstunden kan portrætteres som at være gylden af morgensolen, der titter ind ad vores vindue, hvorfra vi kan høre fuglene kalde på foråret, mens vi nyder morgenkaffen i den blødeste sofa, kan den i særdeleshed også opleves som at være kaotisk, stresset og uoverskuelig i orkanens øje. 

Alt dette og mere til vil BOBOonline drage til vores opmærksomhed, idet de påbegynder deres kampagne, ”Det uperfekte hjem”, hvor flere vil dele hverdagens op- og nedture i deres hjem. For hjemmet er vores base, vores ståsted og vores helle. Det er her, vi kan afreagere, puste ud og finde overskud. Vores hjem er en afspejling af de mennesker, vi er, og derfor finder BOBOonline det oplagt at dele, hvad hjemmet egentlig rummer udover det glansbillede, man kan betragte i boligbladene, og til forandring erstatte dem med billeder af det ærlige hjem. 

I løbet af kampagnen vil de møde opbakning fra velkendte influencere, der støtter formålet om at bryde fri af glansbilledet og vise deres hjem frem, som det nu engang står. Det gør de ved at fungere som frontfigurer i kampagnens dertilhørende fotokonkurrence på det måske mest glansfyldte medie, Instagram, ved brug af hashtagget #UnperfectbyBOBO. Med hashtagget skal et foto følge af det ærlige hjem for at deltage i konkurrencen. Som tak for et bidrag dertil vil BOBOonline til gengæld trække lod blandt de deltagende om gavekort på mere end 10.000kr! For hvert foto uploadet gælder ét lod i konkurrencen, og vinderchancerne kan dermed blive meget store. 

Som 1. præmie i konkurrencen gælder et gavekort på intet mindre end 10.000kr, 2. præmien et gavekort á 1.000kr og dernæst lyder 3. præmien på et gavekort á 500kr. Vinderne findes fredag den 3. april og kontaktes direkte af BOBOonline på Instagram.

Skrevet af Amalie Bech Worm Pedersen