5 muligheder for at skabe passiv indkomst!

At skabe passiv indkomst er ensbetydende med, at du opbygger kilder, der automatisk tjener penge for dig – måned efter måned. Indlægget her er ikke skabt for at love dig, at du kommet nemt til pengene. I modsætning er det skabt med det formål, at give dig et par ideer til, hvordan du ved hårdt arbejde nu – kan skabe dig passive indkomstkilder løbende.

Overordnet kan det siges, at du skal investere en ud af to ting, for at kunne skabe passiv indkomst. Enten skal du investere dine penge – eller din tid. Har du allerede penge? Så kan du overveje at investere dem i et aktiv, der løbende giver dig et afkast. Omvendt kan du, hvis ikke du har penge, investere din tid i at opbygge noget fra bunden – eksempelvis en blog.

Herunder får du 5 bud på, hvilke projekter du kan kaste dig ud i, for at skabe passive indkomstkilder. Savner du mere inspiration? Så bør du læse dette indlæg med hele 25 ideer til at skabe passiv indkomst!

Mulighed 1: Investering i aktier

Ved at investere i aktier, vil du løbende have muligheden for, at modtage et afkast i form af både værdistigninger – og potentielt også aktieudbytte. Sidstnævnte kræver naturligvis, at du investerer i et aktieselskab, der netop udbetaler udbytte. Vælger du den rette handelsplatform, så vil du for ganske få midler, kunne komme i gang med investeringen. Vær dog opmærksom på handelsomkostningerne.

Mulighed 2: Udlejning via AirBnB

Har du perioder hvor du er væk fra din bopæl, eller har du et ekstra værelse, et anneks eller lignende? Så kan du overveje, om det er værd at udleje dette via AirBnB. Ofte er der næsten intet arbejde forbundet herved, hvorfor indkomsten mere eller mindre er passiv.

Mulighed 3: Affiliate marketing

Er du god bag tasterne, eller er du et geni bag kameraet? Så bør du overveje at kaste dig ud i affiliate marketing. Har du først en platform med mange besøgende, eksempelvis en hjemmeside, en blog eller en populær instagramprofil? Så vil du have muligheden for, at kunne tjene penge, ved at henvise brugerne til alverdens produkter.

Mulighed 4: Sælg dine skills

Er du dygtig til at tegne, eller har du taget nogen fede fotos? Så overvej at gøre dem digitale! Når først du har billedet på din computer, så har du potentiel muligheden for, at sælge det samme produkt så mange gange du ønsker! Der finder flere hjemmesider der kan hjælpe dig med dette, hvis ikke du selv ønsker at opbygge en mindre webshop eller lignende.

Mulighed 5: Investering i crowdlending

Ved hjælp af Crowdlending platforme har du muligheden for, at investere dine penge i lån til andre. Crowdlending giver dig altså muligheden for, at modtage renter ved udlån af dine penge til forskellige låntagere, på månedsbasis. Altså vil du, efter din første investering, kunne modtage månedlige udbetalinger og reinvestere beløbet hvis du ønsker dette.

Savner du flere bud på ideer til passiv indkomst? Så tag et kig på dette STORE indlæg omkring passive indkomstkilder.