Alt i gadeskilte til billige priser

Gadeskilte er en del af butikkens blikfang til at tease kunderne til at komme ind i din forretning. Hos Befree.dk leverer de billige gadeskilte i mange størrelser og farver, så du kan finde et som passer til dig og din butik. Standard modeller kan leveres dag til dag på din virksomhedsadresse eller privat, alt efter hvad der passer dig bedst. Ønsker du en speciallakering af dit gadeskilt, kan du kontakte os for tilbud og leveringstid, så laver de det til dig. Alle skilte er blevet galvaniseret eller lakeret så de ikke ruster og kan holde i mange år i det danske klima. Den eneste vedligholdelse er regelmæssig rengøring af skiltet for skidt og snavs. Flere af de viste modeller leveres også med hjul for at gøre det nemmere med transport ind og ud af butikken, da nogle af dem kan være ret tunge når de bliver rigtig store. Du skal huske at tænke på plakat størrelsen når du bestiller, nogle gange bliver vi snydt når vi bestiller fordi vi glemmer, at ud over størrelsen på plakaten kommer benene og alt efter model en logo plads. Dette gør at gadeskiltet virker meget stort og ofte større end vi forventede når det ankommer. Er du i tvivl om hvor stort det skal være er du også velkommen til at besøge deres showroom i Kolding City, til en snak omkring dit behov og hvilken model der vil sælge din forretning bedst.

Skal du også bruge print og plakater kan de også hjælpe dig hermed. De har en mediegrafiker ansat til at kunne hjælpe dig med spørgsmål til opsætning af plakaten. Ønsker du hjælp til at få lavet selve plakaten hos dem, kan dette selvfølgelig også tilkøbes på en fast timepris. Vi har vist alle set den hjemmelavede gule tilbudsplaket med dagens tilbud og undret os over at arbejdsindsatsen ikke var mere værd, for at få kunderne ind i forretningen. Hvad der er værd at gøre, er værd at gøre godt. Derfor skal du også vise at du mener det og har en god vare i en god kvalitet. Så drop de tarvelige og hjemmelavede plakater til det flotte gadeskilt, ellers har det ingen værdi for dig.

Hvordan finder du Befree.dk? På Rendebanen 8C i Kolding finder både deres kontor og showroom i et hyggeligt baggårdsmiljø, direkte ned til Kolding Å. Der er parkering i gården for gæster, ellers er der også mange gratis parkeringspladser i nærheden.