Bitcoin og altcoin

Bitcoin bliver mere og mere populært. Både bitcoin og flere såkaldte altcoin har oplevet enorme stigninger i kurs i løbet af 2017 og 2018 bliver endnu mere spænende indenfor kryptovaluta.

Hvad er kryptovaluta?

Alle har sikkert hørt om bitcoin og dem der ikke har hørt om det allerede kommer til det. Hele markedet for kryptovaluta er i rivende udvikling og der er så mange spænende muligheder med blockchain og tangle teknologierne. Kryptovaluta er en internet valuta, som ikke er afhængig af banker eller finansielle institutioner og det giver nogle helt nye muligheder for blandt andet at overføre penge, lave såkaldte smart kontrakter og meget mere. Når en transaktion bliver lavet, så bliver den sendt ud i block kæden og de såkaldte minere godkender denne. En transaktion kan ikke trækkes tilbage når den er lavet. Med denne teknologi kan man overføre penge/valuta meget hurtigere og billigere end med almindelige overførsler, men som sagt er det en teknologi, som i fremtiden kommer til at blive brugt til rigtig mange ting også almindelig dagligdags ting. Kryptovaluta markedet er pt at sammenligne med internettet i sin begyndelse. Her var mange skeptikere og ingen vidste rigtig hvad internettet havde af muligheder. Se hvor vi er nu og ikke kan leve uden. Kryptovaluta og blockchain teknologien er kommet for at blive.

Bitcoin og altcoin.

Bitcoin var det første kryptovaluta der kom frem og sikert også den du har hørt om først.  Alle efterfølgende er såkaldte altcoin, men om bitcoin også i fremtiden vil være nummer et vides ikke. De efterfølgende altcoin som ethereum, litecoin, verge, iota mm. har alle kunne se på de ting der er galt med bitcoin og gjordt det beder på flere parameter. Så selvom bitcoin sidder solidt på 1. pladsen, så er det langt fra sikkert det også vil være sådan fremover.

Hvordan investere man i kryptovaluta?

Alle kan investere i kryptovaluta og det er slet ikke så svært som nogen tror. På kryptovalutacentralen.dk finder du en masse information og guide der hjælper dig på vej. Du skal bruge en wallet og en exchange, så overfører du midler til din wallet eller exchange. Dette kan gøres med et almindeligt betalingskort. Derefter er du klar til at købe kryptovaluta. Du skal dog sætte dig lidt ind i markedet inden du kaster dig ud i det første køb. En god ide er at finde et par kryptovaluta du syntes er spændene og derefter så se på kursen. Der kan være store udsving og ved lige at kigge lidt på kursen, får du hurtigt et overblik over hvornår du skal købe. Så undgår du at købe på det dyreste tidspunkt for derefter at se et fald på 20-30%. kurserne kan sagtens svinge 20-30% dagligt.