Det er blevet let at finde lån på nettet

Over de seneste år er der kommet rigtig mange små kreditselskaber til, som via nettet tilbyder, ikke kun danskere, men folk fra hele verdenen, lån og kreditter, som kan optages med få klik.

De såkaldte Kviklån eller Mikrolån, som er små beløb med kort løbetid, er blevet meget populære. De kan ”stille tørsten” sidst på måneden, hvor kassekreditten er ved at nå sit maks.

Så er det surt igen at skulle ringe eller skrive til bankrådgiveren og bede om mere kredit, eller igen at skulle forklare, hvorfor man ikke har flere penge og de forventninger man har til næste måned.

Er man alligevel af typen, som har luft i budgettet, så kan man alligevel blive fristet af et godt tilbud, hvor man reelt sparer en masse penge, eller man kan være uheldig at noget vigtigt går i stykker.

Er det derfor enten den nye smartphone, som man bare må eje, eller er det cyklen, der er blevet stjålet, så kan man få brug for lidt kapitalindsprøjtning, og gerne uden en masse moralprækener og søforklaringer.

På nettet er der ikke nogen, som dømmer én, og det har fået en del virksomheder til at udfordre bankerne, for alene dette er grundlag for en mindre kreditvirksomhed. Til gengæld er renterne for disse kviklån tilsvarende høje, og det skal man have med i overvejelserne.

Lån, som hurtigt er på kontoen

Er det ligeledes et krav, at pengene står der hurtigt, så kan de små virksomheder på nettet og være en løsning. Netop fordi der ikke sidder nogen direkte i den anden ende og skal gennemgå alle ansøgninger, men i stedet sker automatisk, så kan pengene ved godkendelse overføres med det samme. Der foretages et hurtigt tjek op i mod RKI, hvorefter der ved godkendelse bedes om en endelig accept af lånet. Herefter sendes lånet til udbetaling og det hele er sket på få minutter og uden nogen indblanding.

Tilmed kan lånene optages direkte fra mobilen da mange hjemmesider er tilpassede til små skærme. Det gør det både nemt og hurtigt at finde og låne det beløb man lige står og mangler. Igen bør man være varsom og lige tænke sig en ekstra gang om, da det netop er meget let at gøre.

Yderligere tilbyder flere virksomheder et gratis lån til alle nye kunder, hvorved det første lån er uden risiko. Her er det hos flere muligt at låne omkring 5.000, hvilket kan dække mange uforudsete udgifter. Disse gratis lån tilbydes for at man får lidt indblik i, at det ikke er så besværligt og nødvendigvist dyrt at låne. Med lidt omtanke kan man klare de små vejbump og komme videre uden nogen problemer. Læs mere på nettet og se mere om mulighederne.