Businesspower

Alle kan blive bedre

Virksomhedskultur betyder mere og mere. Kultur binder en virksomhed sammen. Kultur får medarbejdere og ledere til at skabe resultater. Kultur får alle til at arbejde mod fælles mål. Kulturen i jeres virksomhed er unik!

Vær bevidst om kulturen og form den ved at have de rigtige mennesker på de rigtige pladser, med det rigtige mind-set, de rigtige kompetencer og de rigtige holdninger – og det er her Businesspower excellerer. Vi dygtiggør medarbejdere og ledere i store og små virksomheder, så adfærd og kommunikation skaber den kultur, der stemmer overens med virksomhedens mål og værdier.

Uddannelse og udvikling skal være en investering, som giver en positiv og langsigtet effekt – også på bundlinjen. Vi skaber uddannelseskoncepter, der kombinerer praktisk træning med online læring, som forsætter lang tid efter, Businesspower har forladt bygningen.

Vi arbejder indenfor 3 områder:

Salg

Vil I sælge mere? Salg er nerven i enhver virksomhed – derfor må salgstræning aldrig stoppe. Nøglen til optimalt salg er at udnytte og udvikle dine medarbejderes og dine kunders fulde potentiale – hele tiden.

Få individuel salgstræning og komplette salgsuddannelser hos Businesspower. Vi træner både øvede og mindre erfarne sælgere. Træningen foregår ved en kombination af praktisk undervisning i selve afdelingen og teoretisk undervisning og certificering online på vores helt egen læringsplatform.

Kundeservice

Gør det nemt for dine kunder at være kunder! Så bliver de ved med at handle hos dig! God kundeservice er din virksomheds største mulighed for at skabe solide, værdiskabende relationer til dine kunder. Alle erfaringer viser, at god kundeservice kan måles direkte på bundlinjen.

Løft virksomhedens kundeservice og styrk dine kunderelationer med Businesspowers gennemtestede uddannelseskoncept Kunderservice+1.

Ledelse & Kultur

Godmorgen! Et lille ord, hvis sagt på den rigtige måde, kan sætte linjen for en god, loyal og sund kultur i afdelingen. Som leder sætter du rammerne for virksomhedens kultur og bliver især målt på de hårde resultater – men det er balancen mellem de hårde og de bløde værdier, der skaber de bedste resultater.

Businesspower har værktøjerne til at skabe og bevare en sund og inspirerende virksomhedskultur – en High Performancekultur baseret på nærvær og mod.

Og hvem er businesspower?

Businesspower er et konsulent -og træningshus, der kombinerer praktisk træning med online læring, til at skabe effektive uddannelseskoncepter der udnytter potentialet i den enkelte medarbejder og skaber en high performance kultur.

www.businesspower.dk