Ejendomslån i Danmark

VA ejendomslån med dårlig kredit: Hvad kræver det at sikre godkendelse?

Selv for dem der har tjent sit land, er der ingen garantier når det kommer til at købe ejendom. Når dårlig kreditvurdering er en de af ligningen, kan det virke næsten umuligt at købe den ejendom vi ønsker. Heldigvis er det dog nemmere at få det grønne lys på et ejendomslån med dårlig kreditvurdering i forhold til normale långivere.

Dette er gode nyheder, men der findes ikke gratis penge. Tilfredsstillende kriterier er altid nødvendige, men specielt når man søger godkendelse til trods for dårlig kreditvurdering.

Men så længe at finanser er relative gode og at bevis på tjeneste i de armerede styrker er fremlagt, er der meget få problemer med at kvalificere sig for overvejelse. Derefter, når fluebenene er sat, er chancerne for at sikre sig ejendomslånet stærke

Væsentlige kvalificeringskriterier

Lige som alle andre slags lån, når man skal have et ejendomslån, går det ud på at tilfredsstille de kvalificerende kriterier långiveren har sat. Når det kommer til ejendomslån, er der et antal af kriterier der strækker sig ud over de normale indkomst relaterede vilkår.

Det er åbenlyst at en ansøger enten skal være aktuel eller tidligere medlem af militæret. Dette inkluderer ikke kun de armerede styrker, men også hvis man har tjent i hjemmeværnet eller endda reservist. At få godkendelse til trods for dårlig kreditvurdering er muligt hvis der er bevis på at der ikke har været sene tilbagebetalinger eller bankerot inden for en given periode.

Et andet krav er at ejendommen som skal købes med lånet skal være det primære bopæl af køberen. Så hvis der er nogen der søger at købe et sommer hus eller for at købe ejendom til udlejning kan ikke kvalificere sig.

Indkomst og tilbagebetaling

Naturligvis, er det grundlæggende krav for lån bevis for fast indkomst. Selvom der er mange fordele til mulighed når man søger ejendomslån med dårlig kreditvurdering, er det lige så vigtigt for en ansøger at kunne bevise at man har lønarbejde. Dette betyder ofte at fremlægge bekræftelse med lønsedler eller en bankkonto historie.

Men dette er kun det halve af kravene. Det er også nødvendigt at vise at man formår at kunne dække tilbagebetalingerne hver måned, og dette er lidt svært at gøre. Gæld i forhold til indkomst raten er brugt til at udregne dette, hvor at lånere ikke er tilladt at overskride raten 40:60. Dette betyder at selvom man har dårlig kreditvurdering, er det nødvendigt at ikke mere end 40% af den tilgængelige indkomst er optaget af tilbagebetalinger af gæld.

Det er muligt at kvalificere sig for ejendomslån hvis de eksisterende obligationer er lave nok til at garantere at en sund rate findes. Men hvis gælden er for stor, vil ansøgningen blive afvis.

At finde en långiver

Det er vigtigt at notere at, selvom at der er større sandsynlighed for at få et ejendomslån, end et normalt lån, så er ansøgningerne ikke lavet direkte til ejendomslån. I stedet for er det nødvendigt at gå til en normal långiver, som så vil indsende ansøgningen til ejendomslån på dine vegne. Idéen er at meget af papirarbejdet bliver holdt væk fra ejendomslån.

Under alle omstændigheder, fordelene som kan nydes udvider sig ud over en fjerde del af den sum der lånt, da pengene bliver sikret af ejendomslån og derfor gør at renten bliver lavere og fjerner enhver behov for udbetaling. Naturligvis gør dette at det er meget nemmere at blive godkendt til trods for en dårlig kreditværdighed.

Derudover er det nødvendigt at finde en god långiver med gode vilkår, og at overbevise dem om at godkende ansøgningen er første trin til at få et ejendomslån. Så vælg långiveren med stor omhu.