Er det dumt at låne penge?

Hvis du står og skal bruge penge nu og her så er der ikke så mange andre muligheder end at låne pengene med mindre du har dem til rådighed. Ved du at du skal bruge 10000kr om 5 måneder så ved du også at du skal spare 2000kr hver måned for at kunne få råd til dette uden at låne. Dette vil klart være den bedste løsning for dig.

En ting du helst skal undgå er sms lån, forbrugslån du såkaldte kviklån. Der er renterne nemlig rigtig høje og derfor så er det ikke så godt for dig at begynde at låne penge disse steder. Mange steder er renterne faktisk over 30% så det er rigtig dyrt at låne penge på denne måde.

Hvis du skal låne penge så er det klart bedst at tage i banken og forhøre sig, men hvis du er registreret af RKI som dårlig betaler så er det bare ikke muligt at låne penge. Der er faktisk kun ret få måder du kan låne penge på hvis dette sker og det er fx: sms kviklån.

Det er bare ikke særlig smart at foretage alle disse lån da det kommer til at koste dig rigtig meget over længere tid så det vil jeg helt klart anbefale dig ikke at gøre.