Er det sikkert at låne penge via internettet ?

Det er en meget udbredt opfattelse at det slet ikke er sikkert at vælge at sende en låneansøgning via internettet og det er simpelthen forkert.

Långivere i Danmark benytter sig nemlig ofte af en sikker internetforbindelse mellem din computer og deres server.. det betyder samtidig at dine låneansøgningsoplysninger sendes krypteret og uden nogle sikkerhedsmæssige problemer for dig.

Du kan derfor nemt sende en ansøgning via internettet og låne penge til netop det du ønsker dig – du skal dog bemærke at du ikke altid får svar direkte men ofte får du tilsendt svaret på din låneansøgning via e-mail eller brev samt eventuelle lånedokumenter. I forbindelse med at du overvejer at sende en ansøgning hos et finansieringsselskab kan det være en god og fornuftig ide at se om de har kontaktoplysninger på deres webside så du nemt kan komme i kontakt med dem hvis du har spørgsmål i forbindelse med den låneansøgning du sender dem.

De fleste långivere har telefonisk kundeservice og det svarer i dagtimerne og det kan i visse tilfælde være meget nemmere at kontakte et finansieringsselskab i forhold til sin lokale bank, da man ofte blot bliver stillet om til en telefon sekretær i banken og derefter kan booke et møde med sin rådgiver hvis man ønsker svar på spørgsmål.

Vi råder dig derfor til at undersøge hvilken løsning der matcher dig bedst.