Firmajulefrokost i en stram økonomisk tid

Både under finanskrisen og den nuværende økonomiske situation er firmajulefrokosten noget af det, der ikke kan spares helt væk.
I disse økonomisk trængte tider, kan det som firma være svært at efterleve alle de mange ønsker, når der skal arrangeres julefrokost uden at budgettet overskrides. Både f
irmaer og deres medarbejdere efterspørger en anderledes og sjov julefrokost, men vil alligevel ikke gå på kompromis med den gode traditionelle julemad.

Hos SuperEvent i Rødovre har de tilpasset sig markedet på flere områder, så det muligt at bestille firmajulefrokost, som indeholder det hele og lidt ekstra, til en pris hvor alle kan være med. Der er julefrokost-arrangementer i flere forskellige prisklasser, som alle indeholder masser af underholdning. Kuvertprisen kan holdes på et fornuftigt niveau, da SuperEvent har egne faciliteter og selv har udviklet og ejer alle FunEvents og andre underholdnings-koncepter. De skal derfor ikke ”ud i byen” og købe sig til denne del af underholdningen, som ellers er med til at gøre kuvertpriserne dyre.

Derudover er det muligt at spare penge på julefrokosten ved at afvikle firmajulefrokosten på en dato tidligt i november, hvor efterspørgslen ikke er så stor.

Julefrokost 2011 hos SuperEvent i Rødovre afvikles fredage & lørdage fra 4. november til 16. december og kombinerer både det traditionelle og det utraditionelle – Lækker hjemmelavet julebuffet, dans, musik og diskotek. Det hele krydres med spændende underholdning med sjove FunEvents eller Casino

Læs mere om SuperEvents: Julefrokost

Se desuden julefrokostavisen, hvor du kan hente inspiration og idéer til at arrangere årets firmajulefrokost 2011:
http://www.e-pages.dk/villabyerne/472/2