Et fundraising foredrag kan hjælpe dig på vej mod millionerne

Hvis du eller din organisation har et projekt I gerne vil have gennemført men mangler pengene dertil, så kunne det være værd at overveje om ikke pengene kunne komme fra nogle fonde. Der findes ca. 14.000 fonde i Danmark, hver fond med sit formål og økonomi.

Der er mange penge at hente hos fonde, hvis man har et projekt der kan ramme. Men med så mange fonde, er der rigtig mange projekter der har mulighed for at få penge fra fonde.

Steffen Gregersen holder foredrag i fundraising og især med henblik på at søge penge fra fonde. I foredraget kommer han bla. ind på hvor man finder de bedst egnede fonde til ens projekt, hvordan man vinkler sin ansøgning, hvordan man skriver sin ansøgning og hvordan man ellers bearbejder fondene til at give tilskud.

Med sådan et foredrag så er man godt klædt på til bagefter at gå ud og starte sin kampagne for at få penge til sit projekt og de næste mange projekter. Pengene viser sig oftest at være tjent meget hurtigt hjem efterfølgende. Det uanset om man er helt nybegynder med at søge fonde eller man har søgt tidligere.

Mange der tidligere har søgt, oplever nemlig at de får afslag på langt de fleste ansøgninger de sender. Det er der jo en grund til og det kommer man ind på, på kurset. Efter disse dårligdomme er ryddet af vejen, vil næsten alle opleve at deres succesrate stiger markant.

Kurset henvender sig både mod enkelte foreninger og organisationer men også mod større landsdækkende paraply organisationer og virksomheder. Det tilpasses hvert sted. Så hvis din forening står og mangler penge, så ligger der mange muligheder i at søge fonde. Det er bare de færreste foreninger der får det gjort kontinuerligt og i et fastsat system og metode.

Men med den rette viden omkring hvordan hele fondsmarkedet fungerer, så er der gode muligheder for de foreninger der gør en indsats.

Du kan også se gode videoguides om fundraising her: https://vimeo.com/fundraisingmedia