Guiden til faglig og stabil revision i København!

Når du er ejer af en større eller mindre virksomhed, er der ikke tid til at tage regnskabet i egen hånd, du har måske nogle ansatte og det er svært at holde styr på alting, derfor kan der godt være behov for at finde en dygtig og solid revisor som du kan stole på og i sådan en position er en fagmæssig og solid revisor anerkendt, ja, men hvilket af de nærmest ubegrænset adskillig revisions-selskaber i kbh, skal man så vælge?

Det vil vi her prøve at komme ind på og i denne lille guide er vi sikre på at du nok skal finde en dygtig og professionel revisor til din virksomhed, vi ved det er svært, men det skal nok lykkes her.

Erfaring og rådgivning betyder alt.

Ja, det betyder alt at finde en revisor som har den fornødne erfaring og kan vejlede ordenligt. Det er vigtigt at revisoren er opdateret og følger med i tiden, ved hvad du kan trække fra, hvilken virksomhedsform som er optimal for dig? Ved hvor du tjener dine penge, kan se hvor du skal bruge tid og energi og vigtigst af alt, hvor du ikke skal bruge din tid. Revisor København, er altid et sikkert valg, hvis du bor i Københavns området, hvis du bor på Fyn, anbefaler vi Revisor Odense, Trustpilot er altid en god rette snor, men husk at det vigtigste er at du har tillid og kan stole på at de regnskaber bliver lavet ordenligt, ja der findes desværre revisorer som bare sætter en stempel og så er alt i orden, de er selvfølgelig også fint nok lige ind til du bliver hivet ind hos SKAT til forklaring, det lyder måske dumt, men de fleste regnskaber for faktisk aldrig set dagens lys nogen steder andet end hos dig og din revisor, 1/100 regnskaber forbliver hårdt arbejde, det var lige som at købe en busbillet i gamle dage, men tør du tage chancen, svaret skal være NEJ, ellers så skal du ikke starte virksomhed. Det er ærgerligt at have skabt et lille barn med sved og tårer, arbejdet hårdt for alt og blive taget ind, selvom chancerne er små, men hvorfor skulle det ikke være dig? Revisor Odense, Tænk dig om, mange tilbyder en revisor som kan gøre det billigt, men vælg i stedet en der har styr på regnskaberne og gode anbefalinger.

Rådgivning kan spare dig penge! Der findes i dag mange firmaer som tilbyder et gratis og uforpligtende rådgivnings møde, tag i mod det og gerne et par stykker. Se hvad revisoren kan tilbyde dig, hvordan er kemien? Har du en fornemmelse af at han har styr på det og kan varetage dit regnskab, det er vigtigt han er opdateret og sætter sig ind i nyt stof. Han skal vide hvordan den skal drejses, således at ingen af de likvide midler går tabt i unødvendig forvaltning. Tilstedeværende opgaver kan være meget krævende, det er derfor vigtigt, at du vælger en revisor, der har stor erfaring fra tidligere opgaver, og som gerne bruger den nødvendige tid til at sætte dig ind i din virksomheds regnskaber. Der er desværre mange som vælger den billiste revisor. Det kan desværre ende med at blive den dyreste. Rådgivning betaler sig, brug og spild ikke din tid på en dårlig revisor. Du skal udpege nogle forskellige revisorer og tage en personlig snak, stil spørgsmål og vær kritisk.
du vil med garanti være klædt bedre på til at finde den rigtige revisor efter denne samtale, det er ikke unormalt at tage 3-4 ind til en samtale, det er nemt at gennemskue hvor du får mest for pengene og derved også den bedste revisor til dit firma.