Hjælp til iværksættere

Ingen mennesker er altvidende (heller ikke selvom de selv tror det), og det er iværksættere heller ikke. Men hver især ved vi en lille smule, som hvis vi forener vores viden, dækker al viden som er menneskeligt muligt at vide noget om.

Som iværksætter har man brug for en masse viden, alt ligefra økonomi, regnskab, kontrakter, salg, internet, hjemmesider, indkøb, lokaler og en hulens masse andre ting. Alt det er næsten menneskeligt umuligt at være ekspert i selv. Derfor har man brug for eksperter på alle områder. Det må man ud og købe sig til hos revisorer, advokater m.m.

Men et andet problem som iværksættere ofte har, er at der ingen penge er at gøre godt med. Så hvad gør man så? Der er brug for hjælp, men ingen penge at købe den for.

Dette problem løser iværksætter portalen Amino på bedste vis. Det er et online community for iværksættere. Her hjælper iværksættere hinanden på kryds og tværs, uden betaling og helt ganske gratis.

Advokaten hjælper måske håndværkeren omkring et spørgsmål om en kontrakt. Håndværkeren kan så hjælpe revisoren, med hvordan han reparerer håndvasken på toilettet. Tilgengæld kan revisoren måske hjælpe advokaten på hans spørgsmål om hvor han skal bogføre sine udgifter til AdWords. Sådan hjælper alle iværksættere hinanden.

Så hvis du er iværksætter kan jeg kun anbefale dig at hoppe ind på Amino og læse og følge med. Der er rigelig inspiration til mange ledige stunder, og har du konkrete spørgsmål kan du selv smide dem derinde og næsten få svar med det samme. Og bedst af alt, det er helt gratis at bruge.