Hos en erhvervsmægler, finder du en restauration eller take away til salg, leje eller afståelse

Find en butik til leje, eller en cafe til salg og afståelse. Som restaurant mægler kender vi både erhvervslejeloven og kundekredsen og, kan hjælpe dig med at finde den rigtige restauration eller take away til leje i København og resten af Danmark. Med en bred kinesisk kundekreds der både ønsker at købe en restauration, eller har en restauration til salg kan vi vise det rigtige valg for dig.

Få overblik over alle ledige butikslokaler og find let frem en butik til salg i København, der imødekommer dit koncept.

Find dine nye lokaler til leje her

På udkig efter en butik til salg – København og omegn har mange butikslokaler til leje

Leder du efter en butik til leje i København, er der masser af muligheder i dette område. De travle gader bliver dagligt betrådt af utallige fødder. De tilhører shoppelystne mennesker – både danskere som en mængde af turister

Strøget genererer handel til resten af København

Områdets pulserende liv kan mærkes helt nede i gadeplan i de mange attraktive caféer med mere. Indre by har en lang historik bag sig. Som Københavns ældste kvarter er området fyldt med små gader og skæve huse, der gør butikker og gader helt unikke. Det er dermed ikke svært at finde en stemningsfuld, charmerende butik til leje i København. At København efterhånden er kendt i hele verden som en af de store modebyer, er bestemt også noget, der kan mærkes på de lokale butikker. Med en butik til leje i København nyder du godt af byens efterhånden verdenskendte ry. Strøget og dets sidegader tilbyder mange gode varer og produkter, som ikke altid kan findes i butikker andre steder. Mange kommer til den indre by, af denne årsag. Det er alment kendt, at butikkerne yder god og venlig service, samt at man i almindelighed har gode engelskkundskaber og derfor er gode til kommunikation med de mange besøgende turister fra hele verden.

Masser af renoverede butikker til leje Kornerup-Bang erhvervsmægler gør det hurtigt og let for dig at finde butikslokaler til leje, der netop passer til dine ønsker til beliggenhed, pris m.m. Der er kun aktive annoncer på siden, og du kan let filtrere din søgning og hurtigt få en oversigt over butikslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Du kan også oprette en skræddersyet, automatisk søgeagent og modtage en mail, hver gang vi uploader en annonce, der indfrier kriterierne.

Dermed sparer du tid og kan kontakte udlejeren hurtigt, hvis du ønsker at vide mere om en specifik butik. Start din søgning efter butikslokaler i dag, og lad os føre dig nemt, sikkert og effektivt frem til din nye butik til leje. Har du en butik, som du ønsker at leje ud? På hjemmesiden har vi hver uge over 500 besøgende. Ved oprettelse på siden kommer din butik til salg eller leje i kontakt med en mængde mennesker, der leder efter butikslokaler til leje.