Hvad koster det at låne penge

Hvis du skal låne penge så koster det noget, om du skal have et lån til sommerhus eller bare låne penge til noget andet fx,  garderobeskabe, køkkengrej eller en bil. Så er der renter på lånene, her vil komme lidt om hvad forskellige typer lån har i renter og hvad du helst skal undgå.

Banklån, hvis du låner penge i banken er renterne meget lave i forhold til andre lån, renten er typisk mellem 4 og 7% så det er ikke fordi det er så dyrt at låne penge i en bank.

Hvis du foretager et kviklån eller forbrugslån så er renterne ofte omkring 10-30% dette er noget højere og du skal også helst kun bruge dette hvis du virkelig har brug for penge og ikke kan låne penge i banken, det gode ved denne type lån er at du ikke skal stille sikkerhed for lånet så derfor er det en rigtig god mulighed for at kunne låne nogle penge.

Sms kviklån, hvis du virkelig skal bruge nogle penge hurtigt og ikke er bange for meget høje renter, så er dette type lån en mulighed renterne kan nemt være over 500% om året, og det er faktisk heller ikke usandsynligt at de er over 1000% så dette type lån vil jeg holde mig fra.

Comments

  1. Det koster rigtig mange penge at låne! Så hvis du ikke har mange penge mellem hænder- så gå efter det billigste. Jeg kan blandt andet anbefale kørekortportalen.dk- hvis du står og mangler penge til et kørekort. På siden kan du nemlig sammenligne priser på kørekort.