Hvis du bruger pæren før du starter virksomhed

Skal jeg eller skal jeg ikke Start en virksomhed ? svaret er ikke bare lige på tungen, men viljen er der for mange og mange tager også springet ud i denne store verden, selvom at det nu kun er i Danmark de tager deres folder. Men det er nu ikke bare lige at starte op for sig selv, det kræver sit at starte op, og det kræver at der er kapital med i spillet, udgifterne hober sig op lige fra start da intet her i verden nu engang er gratis.
Men jeg har fundet en side hvor jeg kan læse om hvordan jeg kan start en virksomhed, siden indeholder 8 gode råd der er værd at tage med sig nu når jeg nu starter op.
Det er med denne side du starter op, og gennem den her side jeg vil tage mit udgangspunkt for at starte på den rigtige måde, da en god start er vejen frem, ikke kun for mig men alle, da vi alle sammen ville ønske at finanskrisen ikke udslettede så mange byer der allerede nu ligner små spøgelses byer.
Faktisk siges der at det tager ca 5 til 10 før vi er tilbage på samme spor som før finanskrisen, dette lyder som en helvede at skulle side i, og sammen kan vi nu kun håbe på at situationen vender sig hurtigt. Du kan se andre gode råd og tips her.