Kig online efter Klapstole

Tendensen er klar. Når vi som mennesker skal ud og kikke efter møbler så søger vi på nettet. Jeg vil i denne artikel beskrive hvordan vi feks online søger efter klapstole.

Først og fremmest skal vi forstå hvad en klapstol er for en størrelse, for at kunne forstå hvad kunderne søger efter.

En klapstol er en stol som kan foldes sammen. En art vippestol. Den bruges som et midlertidigt møbel feks når man holder fest. Derfor måske også en eventstol.

Anvender man ordet “foldestol” bevæger man sig lidt væk fra en klapstol. Og kommer mere i retning af en campingstol. Som ofte er lavet af stof. Og det er ikke sådan en klapstol vi ønsker kunder til.

Den type klapstol vi ønsker kunder til, er en klapstol som er lavet med plast sæde. Dvs Klapstol med plastsæde. Stellet er lavet af aluminium.

Mange haller bruger denne klapstol til store arrangementer. Derfor kunne man måske også kalde den en hal klapstol.

På campingtur bruger man også klapstole. De er lette at pakke sammen og slå ud igen. De skal kunne klappes sammen, fordi man er på farten hele tiden. Og intet er bedre end at køre ind på en resteplads og slå sit klapbord ud og nyde en god kop kaffe siddende på en skøn klapstol.

Nå men nu til søgemaskinerne og hvordan vi finder en klapstol.

Hvis man kigger på Google. Så søger de fleste brugere efter
Køb klapstol
Klapstole online
Klapstole tilbud

Det gør de, fordi de rent faktisk gerne vil købe en klapstol. Hvad er mere købsbetinget end en der skriver “køb klapstol”. Ergo må det være fordi denne gerne vil købe en klapstol.

Man ser også at købere søger

Klapstole Fredericia
Klapstole Kolding
Klapstole Vejle
Klapstole Middelfart

Det betyder, at kunden ønsker at købe klapstole i nærheden af hvor denne bor. Højst sandsynlig ønsker denne at købe klapstole i Fredericia.

Jeg håber denne korte introduktion kan hjælpe dig i arbejde med at sælge flere klapstole.