Kontorrengøring er ikke bare dummearbejde!

Hvad tænker du hver morgen du møder på arbejde og din skraldespand er tømt, dit skrivebord er tørret af, der er støvsuget, vasket gulv. Toiletterne er blankpolerede og køkkenet er klar til at blive svinet til i en sky af tørre rundstykker, der ikke har meget mere næringsværdi end et stykke vingummi.

Hvad tænker du? Sikkert ingenting for du tager det med garanti som en selvfølge. Det skal vi også, men jeg er sikker på at uanset hvor søvnig du er om morgenen, så vil lægge mærke til hvis alt dette ikke var gjort. Forestil dig at du går ud i køkkenet med ‘dine to romkugler, som du plejer’ for at anrette dem smukt på en frokosttallerken og så får du pludselig øje på at alt servicet fra dagen før står og flyder. Opvaskemaskinen er ikke fyldt op og sat i gang. Pålægschokoladen og osten er ikke pakket væk. Det knaser når du går på gulvet. Inde ved dit skrivebord er der kafferender fra dagen før, din skraldespand er fyldt op. Jeg er sikker på at du ville lægge mærke til det.

Kender du nogen der har brug for kontorrengøring, vinduespolering eller som har brug for at få udført ejendomsservice, så gælder det om at finde de helt rigtige til den slags jobs. Horizon-Service (lyder lidt månebase alfa agtigt) tilbyder super kvalitetsrengøring. Det er et lille firma med ca 6 ansatte, så de har styr på det.

De koncentrere sig om Rengøring i København og Frederiksberg. Dem ville jeg ihvertfald ikke være bange for at kontakte. Så næste gang du træder i et rundstykke når du møder på arbejde, så ind og tænd for computeren og Google Horizon-Service. Good Luck.