Mangler du en vinduesmarkise ?

Hos Gundsø Markiser har vi produceret markiser siden 1978, det sikrer dig den absolut bedste kvalitet til en overkommelig pris.

Vi kommer gratis ud og måler op, du vælger stoftype og farve og når din markise er produceret færdig, aftaler vi et leveringstidspunkt, vores montører kommer og monterer og vi kører først når du er tilfreds.

Vælg eksempelvis en Micro 100

Micro 100 er en tysk kvalitets markise. Markisen er velegnet som både vinduesmarkise, samt altanmarkise og kan monteres på både væg og under udhæng. Markisens kvadratiske mål er H: 13 cm D: 13 cm. Markisen kan produceres med en max bredde på 700 cm. Vi kan især fremhæve, at armene på Micro 100, er forstærket med hydraulik-dæmpere. Den lukkede kassette yder en særdeles god beskyttelse af markisedugen. Det vil i praksis betyde en væsentligt forøget levetid på dugen.
Markisens stel leveres som standard i hvid- eller grå/alu-lakeret, men kan også leveres i andre RAL-farver. Vores dugkollektion, som enten kan syes eller limes med ultralyd, består af både akryl og polyester, og findes i 354 forskellige farver/mønstre/nuancer. Markisen kan leveres med rullestang / gear, Somfy motor med fjernbetjening RTS / IO eller motor til kontakt. 
Micro 100 er TÜV- og CE-mærket. Gundsø Markiser A/S yder 5 års garanti på dug, stel og motor.

Med en kvalitets markise kan du tage forskud på foråret og forlænge sommeren til langt hen i efteråret.

En markise sørger for at du til enhver tid kan skærme for solens stråler, skabe læ og samtidig nyde en lun aften på trods af dug og regndryp.

Der er en lang række fordele ved at have en markise:

  • Markisen forhindrer solen at gøre det ulideligt varmt i eks. stuen
  • Markisen skygger og skærmer for solen på din terrasse
  • Markisen sikrer ly for dug og regndryp de lune men våde sommeraftener
  • Markisen betjenes nemt ved hjælp af fjernbetjening
  • Slut med parasol der vælter og står i vejen

Gundsø Markiser har produceret markiser siden 1978 – vi producerer alle typer af kassettemarkiser, knækarmsmarkiser, vinduesmarkiser, screens, dugskift samt alt specialproduktion af markiser også til erhverv med tryk på markisen. 

Gundsø Markiser tilbyder gratis opmåling og altid 5 års garanti på de leverede produkter.

Gundsø Markiser kan tilbyde den bedste rådgivning, sikker montering og et stort udvalg, der passer præcis til dit behov.

Hvis du vil undgå at skulle forlade de bløde stolehynder og den kolde drink, så er en markise med fjernbetjent motor sagen. Derudover bør du overveje, om markisen skal forsynes med sol- og vindstyring, hvor markisen ruller ind, når solen ikke længere skinner, eller det begynder at blæse. Gundsø Markiser kan rådgive om hvilken løsning der er den rette for at opfylde alle dine ønsker og behov.